Haribo1 Anneler hamileyken saç kesimi yapılırmı 7 +1 im saçlarım çıt çıt uçlardan kırılıyor kestirmek istiyorum ama batıl inançlar peşimi bırakmıyorr 😅
zedan1903 Haribo1 bende kestirmistim valla. hamilelik cekiki yaptırmak istiyorum insallah kismet olursa yaptirdiktan sonra gene kestircem biraz kisa. cunku dogumdan sonra cok dokuluyomus sac onla mi ugrasicsm uzun saclarim cocugun orasina burasina kacar eline koluna dolanir benide rahatsiz eder
Nazlimom Haribo1 ben ilk ayda kesitirdim simdi doğumdan öncede kestiricem bebeğin ömrü saç kesimine mi bağlı? Onu ancak Allah bilir kestirin sizde rahatlarsınız😃
sherlock Allahımm ben de aynıyım hurafe olduğunu bile bile her seferinde ay neyse uzasın diyorum belime kadar geldiler 😂 doğumdan sonra da zor gideriz 😁
Haribo1 sherlock ahhahaha boya yapılmıyor onu biliyorum ama kesimde hep bir tereddüt ediyorum ama saç tırnak uzatıyormuş hamişken 😂
Morprenses sherlock sorma ya kaynanam olacak kadın soktu aklıma bu hurafeyi sonra kuaföre gittim kadın da batılcı çıktı hamile saçı kesmiyorum dedi bi yakını bebeğini kaybetmiş bir güzel de anlattı tribe soktular beni de 9 ay geçti kestirmedim kuaförümü değiştirdim ama içime kurt düşürdüler doğurmak üzereyim artık kestirmiyorum lan dedim kendi kendime 🤣
poyrazinannesi1 Ben de kestirdim, neye inanırsak o olur. Hurafeleri çok dikkate almamak lazım. Kestirdikten sonra daha sağlıklı oldu saçlarım ve hızlı uzamaya başladı.
sherlock Morprenses valla bi de saçlarım kıvırcık ve gür artık banyo zulüm oldu gidecem bu hafta dayanamayıp galiba 😁😁 çok etkiliyorlar insanı beee!!
Morprenses sherlock haklısın valla ben inanmıyorum ama ister istemez etkilediler beni. Doğumdan sonra kestirip boyatırım diyorum ama bakalım senin çok var mı doğuma