SnmKskn Merhabalar Çatı muayenesi sonrasında hafif penbemsi kanaması olan varmı ? Bu durum normal mi? Tecrübelilerden cevap rica ediyorum
Kbrskr SnmKskn bende oldum iki gün kahverengi kanli lekelenmem oldu doktorum normal dedi olabiliceginide soylemisti bana zaten
Ozdry SnmKskn aynen cok normal. Daha bugun yapildi doktor kanaman olabilir panik yapma dedi. Ve olduda
Sedna Henüz yapmadılar bana ama gördüğüm kadarı ile hemen hemen herkes bu tarz kanaması olduğunu söylüyor, yani normal sanırım.
SnmKskn Sedna ilk hamileliğim tecrübesiz olduğum icin bilmiyorum bende ama şimdi böyle olunca korkmaya başladım
SnmKskn 39+1 haftamdayım bugün biraz karnım ağrıyordu acile gittim catı muaynesi yaptılar açılma varmı diye sonrasinda böyle bir akıntı gibi pembemsi kanamam oldu oyuzden merak ettim
SnmKskn Ozdry teşekkür ederim bilgilendirme için bende okadar cok korkuyorum ki zaman yaklastikca Allah hepimizin yardimcisi olsun kolay bir doğum gecirelim Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir şekilde sağ salim yavrularimiza kavusalim 🙏🏻