Neslihanmeva Diş dolgum sakız çiğnerken düştü 😅🥴 hamileyken dolgu ya da kanal tedavisi yaptıran var mı ? Siz ne önerirsiniz
Melekimsi Neslihanmeva benim sen düştü , hamilelikte ilk 3 ay ve son 3 ay önerilmiyor yapmıyorlar çoğunlukla .. bana yapmadılar son üçteyim Doğumu bekliyorum maalesef , geçici dolgu koydular yerine o da çıktı birkaç gün sonra zaten 🤣
AUmmu Neslihanmeva iki kanal tedavim dogurmamı bekliyor, hicbir sekilde islem yapmıyorlar hatta devlet hastaneleri ilac bile yazmiyor
_negolen_ Neslihanmeva benimde dişimin önce dolgusu düştü sonra kendisi 😂 üstüne 20lik diş patladı patlayacak dua ediyorum patlamasın diye dra gittim birşey yapamam dedi dogumdan sonra gel 😬😬😬
minik22 Neslihanmeva bana izin vermişti uyuşturulmasına bile 3 ayın bitmesini bekledim yaptırdım 2 dişimi
Rabiasaglam Ben 2 hafta arayla yaptırdım 3 hafta önce diş çekimi daha sonra kanal tedavi yaptırdım doktorum kesinlikle bi sorun olmicağını belirtti şükür olmadı da ağrısı daha sorun malesef
Neslihanmeva Rabiasaglam Diş doktoru genellikle yapıyoruz doktorun onay vermesiyle demişti bebeğe herhangi bi zararı olmaz dedi ama ben yine de bi tedirgin olmuyorum değil tabii. Daha 18+4 günlüğüz Doğuma da çok var. Zaten Doğum yapınca da özellikle ilk 3 ay işlem yapmıyorlarmış