Feyzadilara Kizim 10 aylikken hamile kaldim normalde 2.yil gecmedk gerek diyorlar dikislerim çok sızlıyor artık dr. 38.e basar basmaz almamız gerek 38+1 bile olmaz.diyor aynı durumda olan dogum yapan varmi acaba?
MMmerve_ Feyzadilara ben ılk dogumumu 38+2de yaptım canım 3sene oldu dogum yapaöı sımdı 2ıncıye hamıleyım 28ıncı haftadayım bı sorun olmaz merak etme ınsallah
beren1901 Feyzadilara ben ilk bebeğimi kaybettim ve kaybettikten 6 ay sonra tekrar hamile kaldım.hiç bi sıkıntım yok çok şükür
Gamzeipek Feyzadilara bende kızım 5 aylıkken hamile kaldım doğumuma 2 hafta var eğer erken gelmezse ama sezeryan yerimde hiç bi sorun yaşamadım doktoruma sormuştum zaten hiç bişey olmaz demişti karnımda çok büyüdü çok şükür bişey yaşamadım
Kaderkaya54 Feyzadilara İki yıl verdikleri süre vicudun kendini toparlaması için canım dikiş yerlerinin acıması ise dikişlerin hala iyilesmemesi bide karnın büyüdükçe dikişler zorlanıyor doğumun. Umarım kolay geçer
Feyzadilara MMmerve_ inşallah mart 19 doğum olcam büyük ihtimal daha erkende olabilr dedi sizde saglicakla alin kucağınıza inşallah
Feyzadilara Kaderkaya54 inşallah Allah razı olsun kardeşim hepimizin kolay olsun allah kolaylık versin tüm anne adaylarına
Denizyildizi1 Feyzadilara Bende önceki dikiş yerimin incelmesi açılması vs.korkuyorum köşede bekleyip yorumları okuyayım🤭