whitedream Annesibebegi 38 günlük bebeğim eskinin gaz dedikleri şimdinin kolik bebek problemi var. emerken uyuyo eğer dalamazsa uykuya salıncağa alıyom torba salıncak yaptık uyuduktan sonra beşiğine alıyorum yerine alışsın diye
Deryy Annesibebegi ben ilk emzirerek uyutuyordum göğsümde snra hemen yatağına Hafif müzikli oyuncaklar eşliğinde. ((Ayakta sallamaya sallanan beşiğe çarşafta fln sallayıp çocuğu sersemletip uykuya daldırılmasına fln karşıyım.)) Bebeklikten uyku rutini oluştrmuştum. Etrafı kavradığında Yatağında sabit bir oyuncak vardı mesela onun yanına yatırılınca uyku zamandır gibi Şeyler
Lavantakokusu Annesibebegi ya kucağımda ya emerek yada ayakta sallayarak uyutuyorum. Sallama taraftarı değildim ama başka türlü uyumayınca mecbur kalıyor insan malesef 😊
EsmaaaaMeva1 Annesibebegi bacım ben emziriom emzirirken uykuya dalıo gbi oluo ayğma alıp hemen sıkmdan bi kundak ypyrm 15 dk fln sallıyorum. Sbh 9a kdr uyuo. Şimdilk kolayıma gelio. İlerleyen ayalrda uyku eğitimi denicem baklm.
Susam-reis7 Emerek, kucağımda omuzuma alıp pışpışlayarak, bebek arabasında evin içinde dolaştırarak böylede uyumazsa eşimle kundağın içine koyup uçlarından tutup hafif sallayarak şimdilik böyle uyutuyorum
Annesibebegi Susam-reis7 emerek ve kucağımda uyumaya alıştı ve ağırlaştıkça yoruluyorum eskiden eşimde duruyordu şimdi sadece bende duruyor . Sallayarak uyuyor fakat bunu hiç istemiyorum sallamanın pek iyi olduğunu düşünmüyorum
whitedream Telefonda müzik açabilirsiniz sakinleşir uyur belki bende çok sallamıyorum ama ağlama krizi gelince mecbur kalıyorum
Annesibebegi whitedream saç kurutma makinesi ve rahatlatıcı müzk iyi geliyor fakat başka bir yerde uyumuyor sadece kucağımda. Sonrasında yatağına bıraktığımda hemen uyanıyor.
Deryy Annesibebegi ben doğdu doğalı böyle araştrarak adım adım gitmiştim ayına göre. 2 aylık bebek bence uyuduğu odada uykudan uykuya gitmeli uyku saatii gibi kelimelerle ben süt içirir yatağına yatırır dua açardım yusuf süresi mesela yada hafif müzik Gün içinde kitap okur biraz resimler gösterir işte bebek oyunları ((parmak kuklalar))ile yorardım 😅 vakit geçirirdik süt içer uyur vs Akşam uykusuna gelince hergün ılık bi duş yine emzirmek yatağa yatırıp piş pişş demek Piş piş kelimesi bile zamanla kafasında yer eder bence önemli olan sizin gibi kararlı olmak tamamen. Benm kızım 5 yaşında 2 yaşına kadar 8de kalkar 10.30 gibi uyur 12.30gibi uyanır akşam 8 de derin uykuya geçer tabi emzirmeye kaldrdım ben uyanmaya yakın ağlatmadan besler tekrar yatrırıdm Kusura bakmayın parça parça hatrlıyorum şimdilik bende 20. Haftamdayım şuan ezber edicm kısmetse tekrar😅
Annesibebegi Deryy cidden süpersiniz bende planlı ilerlemek istedim fakat normal doğumum sezaryene döndü hem sezaryen ameliyatı üstüne biraz rahatsızlığım vardı kendimi toparlayıp ilgilenemedim annem daha çok ilgilendi. Ben emzirdim uyudu yatırdım kalktı yine aynı döngüde ilerledi. Büyüdükçe tamamen değişti neye uğradığımı şaşırdım şimdi benden ayrılmıyor yatakta uyuma hiç olmadı zaten sadece memede uyuyor
Annesibebegi Deryy bilgileri bir kitaptan mı edindiniz ? Önereceğiniz başka bir şey varsa çok memnun olurum
Deryy Annesibebegi instagram google araştrdım boş kaldıkça Önemli olan iradeli olmanız inatla 5 gün 10 gün hiç size olumlu cvb vermesede devam etmeniz bir ayda herşey sıfırdan değişir. Bebekler bizim yönlendirmemize göre hareket edio sonuçta örneğin emziğede biz alıştırıoruz bezede snra bıraksın istiyoruz onuda başarıyorz😅 (Hastalık bi skıntı vs olmadıkça tabiki çok dha zorlanan anneler var Allah herkesin yardımcısı olsun))) ben size instadan sayfalar bulursam buraya yazayım takip edin. Aklıma farklı şeyler geldiğinde yazarım