Bsradogn Eby eyvah eyvah bu doğumu okuyunca bende ne cesaret kaldı ne inanç 😅😅 ikinci doğum için ilki gibi hemen doğmaz nasıl olsa diye şehir hastanesi istiyordum biraz uzak mesafe sizin ki gibi. Ben ne yapacağım şimdi 🤔🙄 Bu arada gerçekten adrenalin tavan ben okurken ambulansta doğar diye beklemiştim yine iyi dayanmışsın. Çok geçmiş olsun inşallah, bebeğini de Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydın.
Eby Bsradogn Hahah ambulansta başını çıkarmış işte bebe devamını da ebe çekiverdi 🙈 valla siz bilirsiniz ama ilki de hızlı doğum olduysa ekstra tedbirli olun hastaneyi değişmeseniz bile bi kulağınız karnınızda olsun hep sancıları dikkatli takip edin bence ya böyle apar topar doğum da zor 😬 dualarınız için teşekkürler 🌷
Nrycvn1994_ Eby Hem heyecanlı hemde zorlu bir süreç geçirmişsiniz çoğu yerde okuyunca tebessüm ettim 🤗
Bsradogn Eby sabah 10 da 3 cm açıklıkla yatış, 12 buçukta suyumun gelmesi ardına suni ve 17.03 de doğum oldu. Erken mi oldu geç mi bilmiyorum tam neye göre değerlendiriliyor
Eby Bsradogn normal olmuş bence ilk doğum için. Ama ikinciler hızlı geliyor diyen çok ben de dahil 😄 dikkate alın bence 😬
Eliifs Eby yaa tebessüm ederek okudum, çok maceralı olmuş, neyseki sağlıcakla kucağına almışsın. Bazen planlarımız boşa gidebiliyor bu yüzden çok hayal kurmamak sağlıkla kucağına almaya odaklanmak lazim. Huzurla büyütün evladınızı hayırlı olsun ❣️
Eby Eliifs evet neyse ki çok abartılı planlarım yoktu sadece normal doğum olsun istiyordum bir de kordonu geç kesiyolar ya bebek plesentadan kordon kanını tam alıyo falan onu konuşmuştuk kendi dr umla. O olmadı cart diye kestiler 😅 bir de hastanedeki muamele biraz kötüydü. Onun dışında çok çok şükür büyük sıkıntımız yok 🤲
eslemsi Eby kiz nasil yani gittin hic ikinmadan etmeden kesi olmadan bebek firtladi kendi kendine dogru mu anladim ben🤣🤣
Eby eslemsi yok direk leylekler getirdi 🤣 olur mu hiç ıkınmadan etmeden ömrümden ömür gitti ıkınma deseler de tutamadım geliyordu gelmekte olan 😂 Kesi yok çünkü kesiyi atacak imkan ve kişi yoktu zaten 😅Ama ambulansta yan yatırıp bacaklarımı kapalı tuttular yolda doğmasın diye ve bebek de iri değildi 3 kiloydu o yüzden dışarda yırtık yok vajinanın içinde düzensiz çatlaklar olmuş oralara dikiş attılar
Eby eslemsi hastaneye girdiğimizde kafası çıkmıştı zaten çocuğun kalanını ebe çıkardı ıkınmaya gerek kalmadan 😬