Hasonoral Biz de 5+5 iz 🥰 cuma günü kalp atışını duymaya gideceğiz inşallah duyabiliriz güzel teyzeleri
YeniAnneee06 Annekuzusu_0 merhaba özel mı bunu yapan devlet mı 16. Hafta da gitmymdinz cinsiyet öğrenmek icin
Dilara08 Annekuzusu_0 evet suan normal gozukuyo canim nst de sancim cikmadi bebisin durumuda iyi dedi bir hafta snra kontrolum var yine artik haftaya dustu kontroller.
Denizyildizi1 Annekuzusu_0 Bugün gittim doktordan memnun kaldım fakat doğum yapılmıyormuş yine 2.5 saatlik mesafeye gideceğim doktor için
Esra_G Annekuzusu_0 evet testten çıktım bakmadı bile çok erken dedi sadece ilgili ölçümleri yaptı. NT 1.6 dedi normal dedi başka da cümle kurmadı valla 3 dk sürmedi test :(
Annekuzusu_0 Esra_G çünkü bana o haftada kız dedi 15e kadar halbuki yanlış bilmiş😅16da %90 erkek dedi 18de yüzde yüz erkek dedi şu an erkek yani😂
Annekuzusu_0 Gayecik bu sene genelde erkek senesi kuzum rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Annekuzusu_0 Denizyildizi1 benim ankaradakide baya uzak 1 saatlik ama yozgattaki 30 dakika falan😅tabi ben yozgatta doğum yapıcam allah izin verirse allah kısmet ederse çünkü annem burda