Kaderkaya54 Annekuzusu_0 Ben daha görmedim bile tahminen beş haftalık felan Çarşamba artık nasip gorucem
Denizyildizi1 Annekuzusu_0 Ay iyiki postuna denk geldim tamamen unutmuştum bulunduğum yerde 8 9 aydir k.doğum doktoru yok yeni gelmiş yarın başlayacakmış nasıl biri diye bende gidecektim🤭
canimbeybimmm Ben ekstra heyecanlıyım detaylı ultrason için gideceğiz. İnşallah herşey güzel çıkar hepimizin🙏🏻
Annekuzusu_0 canimbeybimmm ayy bende bide zamanım geçti ama doktor yinede yaparım dedi baklım nolacak
Glsh14 Bende cok heyecanliyim bide detayli ultrasonumuz var sabahtan ayri bi heyecan var.insallah uyuyabilirim bu gece😊
MelikeBulut Annekuzusu_0 7 haftalık şuan canım dua edin bize yarın göreyim bebişi çok tedirginim 🙏 ❤️
YeniAnneee06 16 hafta oldum doktorum hala kesin birşey demiyor kordon vardı bacak arasnda ve yarim saat sonra gel bir daha bakım dedi o zaman bacaklarını kivirmisti bacak arası göremedi ama kıza benzettim dedi kesinmidir sizce benzetmesi
Annekuzusu_0 YeniAnneee06 hayır sen daha alışveriş yapma bile bana 13 14tte kıza benziyo dedi oğlum kendini çok iyi saklamış 18 de erkek dedi😅
Annekuzusu_0 Bilge_94 ilk 3 ay öyle geçiyo canm ama hareketlerini hissedince tedirginlik fazla kalmıyo şükür
Annekuzusu_0 Yamanne ayy ne güzel bizim daha zaman çok allah izin verirse rabbim hayırlı kolay doğumlar versin hayırlıca gelsin bebişin inşallah 😍
Annekuzusu_0 Momydemet o doğuma hazırlık ağrısıdır kuzum belli olmaz yani inşallah zamanında gelir bebeğin😍
bebelacdt 6+3 teyiz kalp atısını duymaya gideceğiz insallah herşey yolunda olur cok heyecanlıyız bizde🥰
Annekuzusu_0 bebelacdt tatlı telaşlar onlar rabbim hayırlıca duymayı nasip etsin inşallah ama en güzel zamanların ilk üç ay orta üç ay değerini bilin 😅son 3 ay çok sorunlu rabbim sağlığını versinde