Lulikli zedan1903 ben 1 10lu hastahane çıkışı 2 de 5li hastahane çıkışı aldım canım. Civilden bi takımı 27 bi takımı 60 liraya almıştım. Bi bak istersen oraya da. Yalnız 0-3 aylık hastahane çıkışları yenidoğan değil bilgin olsun. Ben mart başı doğum yapacağım içine uzun kollu zıbında giydireceğim o yüzden sıkıntı etmedim 😀
Cocolingo zedan1903 ben 10 lu almadım hiç, 3 takım 5 li aldım, eldivenli şapkalı tulumlardan aldım bikaç tane, beş altı tane iç zıbın aldım, 2 ince 1 kalın battaniye iki tane alt üst takım aldım onlarıda 3-6 ay aldım bol da olsa giydiririm diye düşünüyorum
Brcnalprslnlblg zedan1903 kuzum işte hastane çıkışı koy bir tane ⅓ varsa takımın madem onlardan koy ama ilk giyim için ⅓ de çok büyük sen yedekle kendini kusuyorlar. Kakaları sırtlarına kadar çıkıyor falan 3,6 koyma hiç zaten hastane çıkışlarını bile kafasına kadar çekiyorlar sen merak etme hastabakıcılar ayarlıyor onu 😅 zaten ne alırsan al ilk doğduğunda hiç sanmam dolu dolu doldursun 4 kilo üstü Olması lazım 😅
Morprenses zedan1903 bende aynı fikirdeyim hastane çantama 1 tane 10 lu 1 5li koydum. İkili takım da iş görür ama göbeği düşmeden önce zıbın giydirin diyorlar. Allah korusun bir sorun oldu da doğum sezeryana dönerse evimde sanki km ötelerde değil ya gider biri getirir 🤣 benim şuan yeni doğan olarak aldığım 5 takım var sadece kilosu boyu değişiyor sürekli önce cılız dedi doktor şimdi iri oldu 0-3 ay 5 takım 3-6 ay ikili takım ve tulum aldım birer tane ihtiyaca göre doğduktan sonra alıcam. Ben hastaneye 1 penye 1 nohut battaniye koydum. Gereksiz bişey de koymak istemiyorum hastaneye gidecek içime sinmeyecek gelince hepsini yıkayacam ne gerek var bişey olursa eşim getirir . Ayrıca e bebekten bolca çıtçıtlı beyaz bodylerden aldım 0-3 3-6 karışık aldım onlardan da alabilirsin genelde 6 al 5 öde kampanyası oluyor
Meryemce92 zedan1903 Kesinlikle abartı 6 gün önce doğum yaptım 5 li hastane çıkışı kullanıldı yedek olarak bi tulum bi 5 li hastane çıkışı koymuştum sadece tulumu kullandım. Yedek 2 tane yetiyor bence 😊