tiniminihanim_ Allah im sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin vakti geldiğinde insallah. Önce bunu söylemek istedim. Benim kızımda ilk haftalarda kahverengi lekelemeym oldu iğne progeston kullandım. 16 haftalık hamileyken bir damla kan geldi doktoru aradım hemen gel dedi bebekle plesanta arasında kocaman bir kanama kesesi oluşmuş doktor büyürse bebegi kaybederiz dedi, 3 gün yattım hastanede biraz küçüldü sonra 1 hafta evde ve tamamen gitti. 3 kayiptan sonra bunda da böyle olunca ne ağlamıştım ama çok şükür Rabbimin izniyle kucağıma aldım. Yani demem o ki nasipte varsa oluyor. Doktorum bana her dusugumden sonra demişti ki demekki sağlıksız bir gebelikti eger düşmese ve doğsa sağlıksız bir evladın annesi olarak çok daha fazla üzülürdün. Ozamanlar anlamıyor insan evlat sahibi olmak istiyor çünkü ama herseyin bir zamanı her şerrin bir hayrı var. Yazması kolay yaşaması zor biliyorum ama sakin kalmaya çalış dua et bol bol sağlıklı bir gebelikse ilerlesin ve sağlıkla doğsun insallah. Bende 8 haftalık hamileyim arada kahverengi lekelenmelerim oldu ilaclara başladık yine. Ama daha sakinim Rabbime emanet sağlıkla gelsin diyorum. Allahim isteyen herkese nasip etsin. Tüm hamilelerin vaktinde sağlıkla doğurması nasip olsun.🤲 uzun oldu biraz hakkınızı helal edin.