Ebrubhdr Hamiş arkadaşlarım ben 2 aylık hamileyim doktor bana elenatal2 yi verdi araştırdğımda emziren anne adayları diyor kullananınız varsa yardımcı olur mu
SEDAGNDGU Ebrubhdr Ben en başından bu yana kullanıyorum ve hala devam 38+3 üçüm heralde hiç bırakmıcamm 😂
Denzk Smyye1B ben başka bir multivitamin kullanıyordum aşırı bulantı yaptığı için buna gectim. Yan etkisi nasıl acaba almaya korkuyorum
Smyye1B Ebrubhdr Google görsellere bakınca başta bende acaba dedim 😇 sonra elenatal ’in kendi İnternet sitesine girip inceledim doğruymuş 🤭😇 1=Hamilelik öncesi 2=Hamilelik 3=Emzirme dönemi diye geçiyor.
Ebrubhdr Smyye1B şu dışı mavi olndan kullanıyorsun dimi 😂 allahımmm o kadar korktum ki halen daha acaba diyorum 🙂
defnos Elenatal 1 hamilelik öncesi, elenatal2 hamilelik süreci, elenatal 3 emzirme dönemi için kullanılıyor 💖 eczaneden elenatal 2 olarak isteyin. 2 aydır kullanıyorum
SEDAGNDGU Melike_35 Kaç haftalıksın şuan ben 12. Haftalıkta kullanıma başladım doktorum vermeden önce balık tüketimin nasıl diye sormuştu ben pek yemiyorum deyince elenatal yazdı
Smyye1B Denzk Sadece kokusu biraz ağır geliyor bana ama eşim kokusunu çikolataya benzetiyor. 😅Onun haricinde benim için olumsuz herhangi birşeyi yok 😇
Melike_35 SEDAGNDGU yarın 12. Hafta muayeneme gideceğim.Yarın verir heralde ben de balıktan etten aşırı tiksindim yiyemiyorum
Papatyalibebis Smyye1B bende 2 aydır kullanıyorum içerik olarak çok iyi ama kokusu insanı delirtiyor. Mide bulantılarım 19 haftada bile devam ediyor bir de Elenatal tuz biber oluyor :(
zumradmr_11 Benim doktorum hamilelik oncesi ve sonrasi hala 1 i kullandiriyor 12 haftaligiz 2 ye mi gecmemiz gerekiyor acaba kizlar gidince soracagim