Sinem_20 _Kbraa 3 kızım var hepsinde midem bulandi 4. Erkek hiç mide bulantısı yaşamadım bazen hamile olduğu mu unutuyordum şimdi 33+2 olduk😊
Hzlkaya _Kbraa kızımda 17 hafta kustum ama sonrası çok iyiydi hiç ağrı sızı yaşamadım Ceylan gibi sektim 9 ay pilatesimi meditasyonumu yaptım hep ikinci hamileliğim oğlum olacak çok şükür bulantım olmadı ama sancılarım sırt bel ağrılarım göbeğimin 3 metre önde gitmesi 🤦🏻♀️ İki adımda nefessiz kalıyorum kımıldamak istemiyorum hiç gecede 727938262628 kez tuvalete gidiyorum bazen tuvalette uyuduğum oluyo 😂 kabızlık yaşıyorum çok fazla kızımda hiç olmazdı 🙄 zor geçiyor yani İnşallah son 40 hayırlısıyla atlatacağım 🙏🏼
Ayse_35 iki kızım da da mide bulantısı yaşamadım rahat geçti geçiyor, sadece ikinci gebelikte bel ağrısı yaşadım , 17haftaya kadar çok iştahsızdm kilo kaybı oldu bende, ve çok sinirliydim.
_Kbraa Sinem_20 Cinsiyette fark ediyor o zaman ben şuan sürekli idrara çıkıyorum arada baş ağrım oluyo ve çok iştahlıyım 😅
_Kbraa Hzlkaya Sağ salim kucağınıza alırsınız inş 🤗Darısı bana diyelim o zaman ben henüz 12 haftalığım çok şükür iyi geçiyo şimdilik benimde sık idrara çıkıyorum 🤦♀️
Ikra-ensar-06 _Kbraa kızımda hamileliğim çok rahattı şimdi oğluma hamileyim normal de bu zamanlarda bulantı fln olmaması gerrkiyomuş ama bende tam tersi midem aşırı derecede bulanıyo ve ağrılarım oluyo 🤦🏼♀️🥺
_Kbraa Ikra-ensar-06 Sizdede tam tersi olmuş galiba genelde erkek hamileliği rahat geçtiği söyleniyor
Velaguv Hayır aynı değildi işkinde kaaıklarıma bi ağrı girdi ama hissettim farklıydı adet gibi değildi test pozitif çıktı İkincidede şişelerce suyu dondurup kırıp buzları yiyordum dedim bu normal değil araştırdım ya kansızlık ya gebelik dedi test pozitif 3.de de daha gecikmem bile yokken bina limon kokuyo ev limon kokuyo ekşi ieyler istiyorum çikolataya bayılırdım midemi bulandırıyo dedim kesin hamileyim bi baktım pozitif
Ikra-ensar-06 _Kbraa evet banada öyle diyolarda tm tersi ben hala çok midem bulanıyo ve bide ben çok aşeriyorum ve aşerdiğim şeyide bulamadık 😢