030215 llorrrsima ben cumartesı sabah gıttım 2 cmdı o gun ful yürüyüş ve merdiven inip çıktım pazar da aynı sekılde devam ettım pazartesı sabah suyum geldı yatışım yapıldı aksam 22.53 de kızımı kucagıma aldım rabbım sanada sag salim çabucak dogum nasıp etsın( 39. Hafta)
hunilimom llorrrsima 5 saatte doğuran ben 😂 ama suyum gelmişti gittiğim de 2 cm vardı suni aldım doğurdum öyle ama haftalarca bekleyen de var
hunilimom llorrrsima şanslısın benim bebek kanalda değildi bile benim de öncesinde sancım bile yoktu sadece bir gece aniden suyum geldi
Gul-ay-6728 Geçen hafta pazartesi 2 cm açıklığım vardı (sancım yok suyum ve nişanımda gelmedi) Halen bekliyorum bi doğum belirtisi yok 40+3 üm
sedasrky llorrrsima ben 32 haftalıkken 1 cm açılmam vardı dikkat ettim 20 gün sonra 4 cm oldu bu sefer hareket etmedim çok sadece tuvalete gittim sayılır yani sonrada 37+0 da doğurdum , Rabbim hayırlı doğum nasip etsin🙏🙏
LeilaNilay llorrrsima 2cm vardi ama sancim yoktu.2gun once gitmisdim doktora 2cm aciklik var demisti.2gun sonra suyum geldi. Sancilar basladi dogrdm)
Gizem93 llorrrsima canım bende 36.hafta 2 cm açılmam vardı doktor eve gonderdi sancin vs olursa gel dedi ama 1 hafta gecti bi belirtim olmadı. Suan 37.haftama girdim yarın kontrolum var bakalım ne diyecek bende heyecanla bekliyorum 😌