Tosbagam Hazalcakan gebelikte bir riskin yoksa zaten yürüyüş öneriyorlar. Senin için ve vücudun için faydalı yürüyüş
Hazalcakan Tosbagam başlarda vardı düşük riskim progestan kullandım günde altı tane 4 ay yeni bitti doktor bırakabilirsin kullanmana gerek yok dedi ama bilmiyorum ki risk var mıdır ? Bebeğin sağlığında bir problem yok ama 😔 İçim çok fena çok korkuyom
Nishaa Hazalcakan olmaz insallah öyle düsünme ayrica doktorlar diyor hep yürüyün diye bigünde cok yürümüs ol nolacak Bise olmaz kötü düsünme💓
deletedmom209 Baharun2 kuzum iyim napayım beklemedeyim doğumu heyecanla bayramı atlatayım gerisi tamam
deletedmom209 Hazalcakan yok canım nolacak dinlen biraz bebeğin o kadar küçük de değil ki düşük olsun merak etme
tco Hazalcakan 18. Haftamda 3 gun ust uste 10 km yok yurudum( toplam 30 Km civari) cok sukur bir sorunum olmamisti
Derya341986 Hazalcakan cnm ben 12 haftalıkken 1 hafta yürüyüş yaptım kanamam oldu hastanede yattım bence birkezden bişey olmaz ama bidaha böyle uzun yürüme az yürümek lazım
Derya341986 Hazalcakan sonrası tam düzelemdm cnm başka şeyler çıkmaya başladı boşver 5. Aya kadar yorma kendni bnm düştüğüm hatalara düşme
deletedmom209 Baharun2 inşallah bitanem allahım kimseyi evladıyla sınamasın çok zor serapımı görüyom hergün içim acıyo
fatmff Hazalcakan Canım çok yürümek ilk 20 hafta sakıncalı demişti doktorum. Allahın izniyle bi şey olmaz. İstersen bi kaç gün istirahat et için rahat etsin.