Boesie Kizlar hurma yemeye basladim gunde 2 adet 32+3 olduk sizce erken mi basladim ne zaman baslanmali?
gldn065807 Boesie ben sağlık acogindaki ebeye sordum sakin yeme erken dedi 32 haftamda sormuştum carsamaba doktorumda sorucam bakalim o ne diyecek
Boesie Deletedmom623737 Hurma yemeyi cok seviyorum yani simdi gunde ½ yememin zarari olur mu ki erken dogum icin?
Boesie Aseltos9 Ben hurmayi cok seviyorum sizce zarari olurmu gunde ½ tane yesem erken dogumu tetikler mi?
AnnelikHayali Boesie 33+5’im. doğum için değil henüz ama faydalı olduğu ve bağırsakları çalıştırdığı için ben de her gün bir tane mutlaka yiyorum. Sayıyı abartmadığımız sürece rahim yumuşaması, açılmasına sebep olacağını sanmıyorum.
Aseltos9 Boesie şuan tekrardan hamileyim ve en başından beri 1-2 tane yiyorum doktorum zararı olmaz demişti o kadarın
anne_2 Boesie canım ben oğlumda bunu uyguladım son 1ay kala başlamıştım çok şükür 39+6 da normal doğumla kucağıma aldım. Şimdi ikinciyi bekliyorum şu an 29+5iz şöyle bi 35 36 da başlamayı düşünüyorum