Tubamommy Şimdi kızlar benim yaklaşık olarak burnum geçen yazdan bu yana delik ilk delinirken tabanca ile delindi hızma takılmıştı şimdi kendime yeni piercing aldım ama girmiyor sadece hızma giriyor neden acaba
Mavisinannesi2 Tubamommy delerken kalın küpeyle delmedi mi normalde küpeyle deliniyor rahat olsun diye benimkini öyle yapmıştı rahatlıkla kullanıyordum halkalı falan takıp çıkarıyordum
Aynur47 Tubamommy off en sevdigim şey.ama esim.yüzünden asla takamiorum kac kere kavga ettik sahtelerini alip yapistiriodum kavga ederdik deldirmeme asla izin vermiyor :((?
Tubamommy Handeee2 hıı aynen işte şimdi ben burnuma piercingi nasıl girdicem ama aldığım piercing kulağıma girdi ama burnuma girmiyor
Handeee2 Tubamommy canım kullandığımız hızmalar çok ince delik onlara göre daralıyor o yüzden geçemezsin artık malesef çok uğraşma yara yaparsın intihap yaparsın
Tubamommy Mavisinannesi2 yani Bilmiyorum açıkcası aslında kalın küpe ile delindi ama ben erken çıkardım sonrasında hızma vermişlerdi onu kullandım şuan ama piercing kullanamıyorum şimdi bunun üzerine tekrardan deldirsem olur mu
Mavisinannesi2 Tubamommy sürekli ince takılı kaldıysa muhtemelen ondan olmuyordur benimde uzun süre takılı kaldığı için halka zor girmişti zorlayınca açılmıştı ama son seferde yanlış delinmişti baş dönmesinden duramadım kapattım deliği rahatladım aynı yerden deldirmeyin bence kapansın tekrar deldirirsiniz
Bebiscann Aynur47 kız normal burun deliklerini dedim ben😂😂 şaka olsun diye, eşin sevmiyorsa bilemedim canım
Mihriballim Eğer çok fark varsa zorlamayın ama kalınlık olarak aşırı bı fark yoksa vazelinle sokabilirsiniz ben öyle yaptım hiçte bişey olmadı bı kaç gün de teramisin krem sürdüm yara vs olmasın enfeksiyon kapmasin diye