Esmaky EMFE ben basarı hastanesıne gidiyorum doktorm kenan bey oranın en eskı doktorlarındanmıs bende yeslpnrda otryrm 😊😊
SafiyeAktas EMFE belde tip merkezi Nurhan takar cnm Gaziosmanpaşa da doğumu da 500evler şafakta yapiyor tavsoye ederim
EMFE Ben nefise hanıma gidiyorum.gop ladin sağlığı ve normalde doğum 4000 dedi bu hafta 5000 çıkardı.dogumum ocakta yılbaşı arttırımı olucak çok fazla geldi açıkçası.bende Mine hanımı duydum medical parkta
Yesimmm93 EMFE Avrasyanın 80 tl muayne nst 30 normal doğum 1500 sezerryan 2000 epidural normal veya sezeryan 2400 doktorun hastanede yoksa ektra onu doğuma cagırmak +400
Fatmayildiztepe Ben gop basari hastanesi selime hanima gidiyorum asiri yogun bir doktor ama harika biri kesinlikle tavsiye ederim
Senaustunbas EMFE eyüp alibey hospital taner toprak çok çok iyi bir doktor psikolog gibi adam her şeyi sana tek tek tane tame anlatıyor ve uygunda fiyatlar doktor mükemmel ama
Yesimmm93 EMFE sen gel benim doktorla bi tanıs zararlı cıkmazsın insgram adresı falanda var çağrı Meriç ağır bakarsın oralardanda,kaç haftalıksın bu Arada canım
Yesimmm93 EMFE daha erkende haftaların bi giy dene beğenmezsen degıstırırsın ben 30 haftada basladım Meriç beye 37+4 olduk şükür