Deletedmom_7156 Bsrahb benim hiçbirseyim yok çabalıyorum inşallah yumuşama açılma vardir 🙏 Allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🙏
Bsrahb Deletedmom_7156 bana geçen hafta yumuşama var dedi Salı gidicem tekrar Ne der bilmiyorum benim sıkıntımda Çatı darlığı umarım hepimiz kolay Doğum ederiz
Acemianne__ Usnac1995 evet aynı böyle düşünüyodum ya 😂😂 ama yok hiç öyle olmuyo hareket ettikçe mutlu oluyosun hatta. Bence tam olarak anlamıyosun zaten suyun icinde ya sadece göbegin büyüyor bide arada pıt pıt bişeyler oluyor öyle öyle alışıyosun. Şimdi içimde kocaman bi bebek var ama bana öyle gelmiyor inanki. Korkma 😘😘
Usnac1995 Acemianne__ peki çatı muayenesi nasıl oluyor beni bunlarda korkutuyo valla ben nasıl doğurcam ya :)
Pinar-25 Bende 37+4 oldum bayağıdır yalancı sancılarım var bugün de var ama biraz daha farklı gibi sürekli egzersiz yürüyüş pilates topundayım korunmasız ilişkide sürekli oluyor her geçen gün artıyor ama düzenli değil hala bakalım ne zaman gelecek
Bsrahb esmer3 esmer3 geçmiyorsa bence bi hastaneye git doktorum baban bu hissettiğin sancılar uzun sürer yatınca geçmezse hemen gel demişti
esmer3 Bsrahb bu sancılar nstde 40 civarında çıkıyoe ama iyice artmadan gitmeyeyim diyorum evde de tekim zaten 🤦🏻♀️
Pinar-25 Bsrahb doktorda tavsiye etti YouTube da uzman bi doktor da sadece korunmasız ilişkiyi ve hurma yı tavsiye ediyor diğer söylenenlerin kanıtlanmış bişeyi yokmuş
Acemianne__ Usnac1995 ayy ondan hele hiç korkma muayeneye giderken cok stres yaptım ama olup bitmiş ne ara baktınız dedim doktora. Sen şimdi sağlıklı beslenmeye bak kendine iyi bak inan ki korktugun gibi olmayacak
Bsrahb Acemianne__ çatı darlığı sıkıntı maalesef doktorda bebeğin kilosu çok olursa zor olur dedi Salı gittiğinde 3 kilo olmuş olur tahminen o yüzden benim acil doğurmam lazım 😂
Cokistersengelerbence Bsrahb benim de 37+5 gelmiyor 🤦🏻♀️Artık doğsun istiyorum sağlıkla kucağıma almak istiyorum
Cokistersengelerbence Bsrahb 36 da nst de çıktı sancı ama açıklık yoktu. 37 de birşey yoktu şimdi de yok🤦🏻♀️Sadece karnım aşırı gergin patlayacak gibi hissediyorum. Ağrım sancım nişan su birşey yok 🙈🤣
Mehtapca06 Bsrahb benim 26 da doğum pozisyonu aldı ondende gidiyor diye erken doğum dedi ve sonuç bu 😂