Elifoz28 Kızlar merhaba 12. Haftadayız ama ara ara vajinada zonklama oluyor bu durumu yasıyan var mı?
Btlsa Elifoz28 ben de 12. Haftadayım benim de bu hafta başladı ara ara zonklama oluyor. Yarın kontrolüm var soracağım bakalım
hunilimom Elifoz28 ben de 12. Haftamdayim bugün kasiklarim da bi agri hissediyorum artık eskisi kadar rahat oturamıyorum 😂 kasiklara batma oluyor
Tubmavi Elifoz28 tüm ağrılarınızı doktora söyleyin hepsini ciddiye almak gerekiyor. Ama oluyor tabi belli zamanlarda rahim büyüdüğü için çok normal.
Btlsa hunilimom benim akşamları aşırı şişkinliğim oluyor ya sizde de oluyor mu acaba az da yesem çok da yesem davul gibi oluyorum çok rahatsız edici
Ayselinaaa Benimde ara sira rahim olan yer aciyor, ve son gunlerde asiri belim agriyor. Ozellikle aksam yttugim zaman. 11 haftadayim. Sebebini bilmiyorum ama internette okudugum hep normal bebek buyuyor diye boyle oluyor yaziyor
Mineztrk Ayselinaaa band. 11.6 yım bel ağrısı. Bitiriyor beni de maalesef ve baldırlarımdan ayaklarıma kdr yanıyor
Ayselinaaa Mineztrk ben doktora danistim, normalmis. Ama hep olmamasi gerekiyor. Cok siddetli olursa minoset kullan dedi,gecmez ise kontrol icin gel dedi