gizem_selim Merhaba arkadaşlar ben 2019 da sezaryen doğum yaptım şimdi 21 haftalık gebeyim normal doğum yapmak istiyorum bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı
Sevgiarf gizem_selim bende 2020 eylülde doğum yaptım şimdi 14 haftalık hamileyim ve normal deniycem doktorumda öyle dedi inşallah bi sıkıntı çıkmazsa bende merak ediyorum dikişlerde ağrı oluyor mu acaba
Tazeanne0134 gizem_selim bende 2020 ocak ayında sezaryen doğum yaptım şimdiden eğil çömel vs derken zaman geçiyor 24+0 haftalık hamileyim inşallah sorunsuz ve normal doğum yaparak kurtuluruz Sevgiarf
Minekorkmaz gizem_selim bende 2019 dogum yaptım doktor önermedi dikişlerden dolayı. İnternette 2 sene yeterli yazıyor ama doktorm en az beş sene dedi. Bende hiç üstüne düşmüyorm açıkcası saglıkla gelsin yeter. Salı günü sezeryan olucam inşallah
Beyzanur_ozdemir 2018 de yaptım sezeryan Benim doktorum önermedi dikişlerde doğum anında içerden açılma olablir dedi
Elaaa78 Bnde en son 2014te sezeryan oldum kiximda şimdide 13 haftalık hamileyim neredeyse 8 sene arası olucak ama doktorum normel olmaz diyor riskli die mlsf