Aysukoseoglu Kızlar 12 haftalık gebeyim ilk zamanlar cok fazla beyaz akıntım vardı beyaz akıntım sarıya dönüştü bunu yaşayan var mı neden olur ?
benimmdunyamm Aysukoseoglu 10 haftalıgim bazen beyaz bazen Sari geliyor doktoruma sordum gebelikte akıntı rengi değişir koku ve kaşıntı yoksa sorun yok dedi
Esra255 Aysukoseoglu Benim de öyle canım bazen beyaz ama çoğunlukla sarı geliyor. Kaşıntım ve koku yok
Aysukoseoglu benimmdunyamm Koku var ama kaşıntı yok canım bende napsam bilemedim ilk başka doktora gidiyordum ona sorduğumda yapabileceğim birsey yok dedi şimdi doktorumu değiştirdim buna henüz söyledim acaba sorsam mi bu hafta kontrole gidicem
Yasemincee Koku kaşıntı idrar yaparken yanma. kasıklar da sancı varsa idrar yolu enfeksiyonu. Şüphen varsa test ver canım
Aysukoseoglu Yasemincee Düşük riskimden dolayi kasıklarımda sürekli ağrılarım oluyor ama bununla da alakali mi bilmiyorum onu canim
benimmdunyamm Aysukoseoglu kontrole gidince şöyle koku varsa enfeksiyon olabilir bol su için gidince sorun
Ceylankosova Aysukoseoglu nasil yapabilcegim bisey yok der bi doktor ya.. bende sari akinti geliyodu kultur ve idrar verdim bisey cikmadi eher enfeksiyon varsa bike hemen ilaca basliyolar