annelinkoo1 Haftadan selamlar 🥰 hastane çantam şu şekilde bebeğim mart sonu nisan başı gibi doğacak inşallah Bebek için 2 tane hastane çıkışı takımı 2 uzun kollu zıbın 20 tane bez 1 paket pamuk 1 tane zıbın 2 çorap 2 eldiven Pişik kremi Müslin örtü Kalın battaniye Ağız mendili Anne için 2 pijama takımı 1 sütyen 3 külot 1 atlet 6 tane hasta bezi 1 paket gece pedi Toka Çorap Terlik Göğüs ucu kremi Başka eksik yada koyduğum gereksiz bi şey var mı? Bu arada sadece hemşireye verilecek takımı ve 1 tane bez poşetledim diğerlerine gerek duymadım
Mrv135 annelinkoo1 Benim tecrübem yok ama doğumdan sonra çok üşüyormuş anneler. İsterseniz havlu çorap da koyun. Olası durumlar için küçük bir kutu mama ve biberon da olabilir.
Asena17 annelinkoo1 yelek koy kuzum kendine bide cay kasigi koy biberon yerine bence ben oyle dusunuyorum benim hemsirem oyle dedi biberona alismasin cok zor da kalirsan cay kasigiyla mama verirsin dedi meme almazsa
Denizvegokyuzu annelinkoo1 Sağlıkla gelsin inşallah 🤗benimde aynı zamanlarda doğumum olucak henüz alışverişimi tamamlayamadim 🤷🏻♀️ çok mu geç kaldım acaba 🙄
annelinkoo1 Ayazmami emzik eksiklerim arasında çıkınca alıcam inşallah hırka da koydum biberona gerek duymuyorum kabul etmiyor çoğu hastane heralde
annelinkoo1 Denizvegokyuzu amin canım sende sağlıkla kucağına al inşallah benim de var birkaç eksiğim çıkınca halledicem bakalım