Aysegulccc 6 haftalık hamileyim henüz, çok akıntım var 2 gündür lekelenmem oluyor acaba neden? korkuyorum :( İlk kan zannettim ama kan gibi değil 🤷🏻♀️ cuma doktora gittim bir aksilik yok cuma tekrar gideceğim. Yaşayan vardır illa size sormak istedim.
Gurbetkusu_43 Aysegulccc Bende aynı durumu yaşadım akıntıyla beraber kahverengi akıntım oluyordu. Doktora gittik çok şükür birşey çıkmadı. Halk arasında yerleşme kanaması diyorlar. İlkinde yaşamadım ama bunda yaşayınca ben de endişelendim ister istemez 😊 korkma canım ama kanaman 🩸 taze kan haline dönüşünce bunu mutlaka doktora bildirmelisin. O sıkıntıymış.
Aysegulccc Gurbetkusu_43 yok akıntım öyle leke olarak vardı akıntım cuma gittiğim gün söyledim de o zaman yoktu böyle. Şimdi şimdi olunca korktum çünkü ilk hamileliğim de yaşamadım ben de. Umarım olmaz kan falan 😒 kalp atışını o gun duymadım 5 haftalıktı bu gun 6 hafta oldum acaba Cuma’ya kadar beklemesem gitsem duyulur mu kalp atışı falan.
Gurbetkusu_43 Aysegulccc biz 6 haftalıkken gitmiştik lekelenme için o zaman doktor ultrasondan baktı ama kalp sesini duyamadık. Ama yanlış bilmiyorsam ⅞ haftalıkken duyuluyormuş. Ben ilk bebeğimde de ilk 8 haftalıkken duydum bunu da 8 de duyacam inşallah.