Glzz Esenkaplan su alma konusunda 1 doktorla kalmayın bana kimse öle demedi ama bi doktora baglı kalmazdım..benim bildgim kadaryla 38 de bile doğsa 36 gibi olmuş oluyor geriden gelmesi ya erken doğarsa daha skıntı..iyi beslenmen gerek
Ozlemyeni Zynpdeniz yuzdelik bir dilimi varmis .o dilimi gecince sıkınti olabilirmis.bu da yaklasik 2yada 3 haftaya denk geliyomus. benimde o haftada gerideydi.12.haftadan sonra normale girdi.telas yapmayin😊
Zynpdeniz Ozlemyeni benim de 10 günlük geride şu an, içime su serptiniz çok sağolun, inşallah benim de öyle olur🤲🏻
Ozlemyeni Zynpdeniz benim 12 gundu😊 insallah sizinde duzelir .anne mutluysa bebek mutludur stres yapmayin🌸🌸
Zynpdeniz Ozlemyeni kendimi rahatlatmaya çalışıyorum, ne kadar oluyor bilemiyorum tabi çok sağolun, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah😊
Esenkaplan Glzz evet canim bende hic yiyemedim bebek kilo almamis su an yiyorum umarım toparlar benim de karin cevresi küçük
Glzz Esenkaplan düzenli ye canım ilerlemesi Allah korusn iyi bişi değil..bebegini besleyecek seleri ye ben zorluyorum kendimi ama yıyorum bulansamda yıyorum..güzelce beslen Allahn izniyle bişi olmaz kucagımıza alırız yavrularımızı 🤲🏻🥰
Pulika Zynpdeniz canım ben daha net söyleyim sana bende minyon biriyim ve oğlum geriden geldi hamilelik bıyunca adet tarihlerim zaten düzensizdi gec döllenme olabilir. Bebeğim 2800 doğdu ama ben cok kilo almıstım 20 kilo kadar bebeğim de sezaryen ile 40+5 de falan doğmustu kilosunu da dr lar yanlıs söylüyor her cihaz doğru ölçmüyor ve cok sağlıklı tombik bir oğlum var maşallah şimdi ikinciyi bekliyoruz daha cok yeni kalp atısını bekliyoruz bence korkma bi zaman toparlıyorlar kan akısını hızlandıracak seyler yap dikkatli hareketlerini yap sola yat daha cok hiçbişe olmaz
Zynpdeniz Pulika benim adetim düzenlidir, tarihden emin olduğum için aslında biraz da endişem daha fazla. Ama burda yazılanlar, sizin yazdıklarınız içimi rahatlattı çok sağolun😊siz de ikinci bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah😊
Stmom Glzz benim doktorumda baya söyledi yemem gerekenleri ama sizinki baya detaylandirmis bende örnek alayım kendime . Benimkininde kafa yapısı normal karin tam bir hafta bile geri değil bacaklar bir hafta geri ortalama 1 haftlaik geri dedi doktor bana da söyledi erken doğum olabilir normal de olmayabilir sezaryen olabilir dedi. Kucuk bebisleri strese sokmamak için sezaryen yapmak daha doğruymuş 🤗
Glzz Stmom camım bana sezeryan demedi et tabuk aklma geldi bak iyi beslen annesi dedi bakalım gidecegim 10 nda 🤲🏻🤲🏻rabbim yardmcımız olsun güzel beslen..inanıyorm ben normal doğum olcak inşallah 🤲🏻🤲🏻
Glzz Stmom canım bugun doktora gttm 2 haftalk olan geriden gelmesi 1 haftaya düşmüş ve 9 günde..yediklerime dikkat ettm haber edeym dedm
Stmom Glzz bende 9unda gideceğim canim cok dikkatli beslendim bu 2 hafta güzel haberler alırsam söylerim ☺ Bende cok normal doğum yapmak istiyorum ama hakkımda hayırlısı Allah neyi hayirli kildiysa o olacak 🌸
Glzz Stmom happy kinds de sordum canım norml doğum yapanda var sezeryanda bebeğin kilosu önemli dediler inşallah norml doğum olur Rabbim yardmcımız olsun 🤲🏻🌺inşallah güzel haberler alırsn 🤲🏻🤲🏻
Stmom Glzz aa oyle mi bana da umut olmuş oldu söylediklerin sagolcanim hakkımızda hayırlısı olsun 🤲🤲🌸
Zynpdeniz Glzz ahh nasıl sevindimm☺️Darısı başımaa ben de bu hafta çok dikkat ettim, cuma günü yeni bir doktora gideceğim ben de hayırlı haberler alırım inşallah😊haber verdiğiniz için de çok teşekkür ederimm☺️