Selam kızlar happy kids e geçiş yaptım ama burası da ayrı tabi 🤗 2 şubat sabahı hastaneye gittik. Önceden planlıydı zaten her şey. Nst ye girdim tahliller yapıldı vs derken odama geçtim ve bekleyiş başladı 😅 1 saat kadar bekledikten sonra gelip beni hazırladılar o ana kadar çok rahattım aslında ama götürürlerken anneme,eşime bakınca bi duygusallaştım ağlamaya başladım makyaj falan gitti hep.😅 Oğlum anasını güzel görsün derken yüzü gözü akmış karşıladım 😂 Neyysee asansörden çıktık ameliyathaneye girdim doktorum orda değildi. Ordaki asistanlar hemsireler beni sakinleştirmek için konusturdular biraz. Belime yapılacak iğneden korkuyordum çok canım yanar mı diye ama hiç bi acı hissetmedim. İyice eğil dediler kafan öne eğ falan. Sinek ısırığı gibiydi. Sonra yatırdılar beni. Sondayı hissettim açıkcası herşeyi hissediyorsunuz ama acı yok. Kestiklerini ellerini aletleri vs. Benim bebiş çıkmak istemedi sanırım o ara doktorumun yanındaki asistanı karnıma baskı uyguladı baya. O biraz canımı acıttı. Vee karnımda bi boşluk öyle bi his ki tarifi yok ya sadece yaşayan anlayabilir aylarca karnınızın içinde ve o an bomboş kalıyo bi hafifledim tabi 🙂 Geldi mi dedim evet dediler ve gösterdiler bal oğlumu 🥰 yanıma getirdiler bikaç resim çekip götürdüler. 10 dk da oğlum çıktı. 1 saat sonra da ben çıktım ameliyathaneden. 1 gibydi çıktığımda. Aksam 8 de yürütücez sondayı çıkarıcaz dediler. Uyusukluk 4 5 gibi gitmişti. İlk kalkmam zor oldu biraz hemen pes edip gittim yattım ağrı kesici yaptırdım dayanamadım gece de hiç kalkmadım ve açıkcası şuan pişmanlığını yaşıyorum. Baş ağrısı felaket geçmiyor bugün serum taktırdım. Allah tek başına olanların yardımcısı olsun annem eşim falan yardım ediyor da çocuğum eziyet çekmiyor en azından 😫 sadece emzirmeye alabiliyorum yataktan kalktığım an baş ağrısı delirtiyor beni. Ama 1 hafta sürdüğü söyleniyor bakalım inşallah geçecek. Sizlerde bol bol su,kahve için. Yürümeyi ihmal etmeyin. Bu melekler için herşey çekilir emin olun 💙 Allah hepsine hayırlı uzun ömürler versin. Sizlere de kolay doğumlar nasip etsin inşallaah 🌺💙