Yigit-and-mother Bebişlerim devlet hastanesinde detaylı ultrason varmı varsa fiyatı nedir yaptıran varmı özele gidiyorum fakat 700 TL istiyorlar detaylı için devlet hastanesinde yaptırmak mümkünmüdür acaba
zeytinkiz Yigit-and-mother ÜMRANİYE DEVLET HASTANESİNDE yaptırdım. Ama kadın dogum doktoru sistemden onay vermesi gerek perinatolojiye randevu alacaksınız. O sekilde oluyor yer cok zor bulunuyor. Ben tesadüf iptal randevusu bulmustum şansa yani. 🥴
Senayyalcin Yigit-and-mother Yani çok zor ama şansınız deneyin isterseniz bildiğim kadarıyla önce kadın doğum doktorunuzla konuşuyorsunuz devlet hastanesinde o sistemden onay veriyor
Buseyllzr Yigit-and-mother ben Ankara şehir hastanesinde yaptıracağım cuma günü randevum var ama 10.haftamda randevu almstm ücretsiz olduğu için yer çok zor bulunuyor erkenden almak gerek randevuyu
Gamzeaydin13 Senayyalcin Ümraniye eğitim araştırma hastanesine bende gidiyorum Doppler için zeynep kamile git demişti biz yapmıyoruz demişti şuan Zeynep kamile hiç randevu alamıyorum vermıo lar randevu
Senayyalcin Gamzeaydin13 Ben doğum yapalı 9 ay oluyor 9 ay öncesinde bile banada aynısını söylediler Zeynep kamile gittim 1 sene önceden randevu almanız lazım dediler bende bu dengesiz devlet hastaneleriyle uğraşacağıma sinirlenip özele gitmiştim çok saçma gerçekten
nevamm1 Yigit-and-mother evet var canım perinatoloji yapıyor ama direk randevu alamıyorsun önce kadın doğuma randevu alıp muayne oluyorsun kadın dogumcu kayit açtıktan sonra randevu alabiliyorsun çok uzun bekleme süresi tabi randevu bulmakta ayrı mucize şimdiden kolay gelsin 😔
Gamzeaydin13 1 aydır aydır randevu almaya calışıyorum ama insanı sinir edıo lar 4 arayın 4 arayın arıyorum mesgul acıolar randevu yok yarın 4 gibi arayın dalga gecıo lar galiba insanlarla özele gittmeyi düşünüyorum 800 700 pahalı ama bilmiyorum yaparmı yım
Yigit-and-mother Fatma29 ypk Bi kere özele gittim ondan memnun kalmadım başka özelde n doktor seçtim ona daha gidemedim 3 kerede farklı devlet hastanelerine gittim öyle söyleyim en sonki devlet hastanesi bitek orda randevu vardı oda detaylıyı başka devlette yaptır bizim burda yok dedi