nurpella Dmlygz12 28. Haftada yaptırdım özelde 800 tl ye devletten rapor çıkartmama rağmen hiç bir eczanede yada depoda bulduramadım mecbur özel hastaneye gidip yaptırdım
Hhilall37 Dmlygz12 herhangi bir kanamanız olmazsa 28. Haftada yapılıyor. Mor reçeteli bir ilaç olduğu için her eczanede bulunmuyor. Eğer bebeğin kanı pozitif ise doğumdan sonra tekrar yapılıyor
Ruveyda_baskapan Dmlygz12 benim eşimle kan uyuşmazlığımız var doktor test istedi yaptırdım negatif çıktı. Sonra bişe yapmadı anlamadım gitti
Kbruz Dmlygz12 bende ilk haftalarda yaptırmıştım test negatifti.29.haftamda yaptılar iğne özel hastanede hic ücret ödemedim ben almadılar.
hazalhazar Ruveyda_baskapan negatif çıkması demek bbekle kanlarınız karısmamıs tepki vermemıs vücudunuz anlamında dıye bılıyyrm. Dogumdan sonra kızım pozıtıf olunca bana hemen iğne yaptılr. Ondan oncede 28 hftda kanama vs olmadan vurulmustm
gamonur Ruveyda_baskapan benimde kanamam oldu test yaptırdım negatif çıktı doktorum iğne yaptı iğne negatifken yapılıyor demişti bana
Gulibikkk Bizde de kan uyuşmazlığı var. İlk haftalarda test yapıldı negatif çıktı. Kanama olmadı çok şükür. Kanama olmazsa 28. Haftada iğne vurulacağım bende.