Pinarinayseni Sürekli midem bulanıyor kızlar 7+4um hiç kusmadim ama sürekli midem bulaniyo kısır patates kavurması ekmektin arasında yeşillik dışında bisey yiyemez oldum hasta falan değilim hamilelikten dimi
Papiiii Pinarinayseni benimde yemek mecburen yiyorum 7 haftalik olduk.Sanki kusamiyoem kusma hisside yok ama boyle istahsizlikk bazi seylere karsi bir tiksinti mesela eti severdim yemekde simdi tiksinti olduu brokoliye yumurtaya tiksinti oldu resmen kusamiyoemda ama yedikten sonra midem rahatsiz oluyo sanki tika basa dolu kusamiyoem ama
aysnrsvs Pinarinayseni ahhh hamilelikten 26+1 haftalık oldum hala devam ediyor o bulantı halı kusmam sayılı bulantı full 😬😬
Ozlemsarap Pinarinayseni 8+2 deyim dokunmayın çok fenayaaam modundayım gecen hafta hic kusmadim hep ogurdum ama bu hafta tavan yapti resmen ciddi anlamda enerjisizim ama midem de gurulduyor 2 lokma yiyip doyuyorum normal zamanda şöyle yeseydim hamile kalmadan önce tığ gibi olurdum cidden herseyden soğudum geçici diyorlar umarım gecer 2 kilo verdim bebeğim iyiymiş ama ♥️
Pinarinayseni Ben de öyle herseyden tiksindim resmen gunde Uc litre su içiyorum iki bardak zor içiyorum artık. Dedim acaba hasta miyim ama hamilelikten demek ki. Kurmayında insan korkuyo da. Böyle mal gibi evde yatıp duruyorum bisey yiyemeden
Edaozkan34 Pinarinayseni evet maalesef benimde öyle akşam azcık bişey yiyince bile midem bulanıyor direk sanki çok yemiş gibi oluyorum