Miramerve Yanlarım bacaklarım kasık ağrılarım çok fena olmaya başladı geceleri uyutmuyor ağrılar bu kadarı normal mi acaba ? Çok kilo aldım sağa sola dönerken dahi ağrılarım oluyor sizde durum ne anneler ?
Durununannesi46 Miramerve 33.haftadayım ben de aynıyım 😞 sağa sola dönmek eziyet geceleri uyku haram. 4ten önce hiç uyuyamıyorum🤷🏻♀️ 15 kilo aldım 🤭
Linakent Miramerve 33 haftadayım bacaklarım kasılıyor kasıklarım çok ağrıyor hele belimin sırtımın ağrısından bahsetmiyorum bile uyku zaten haram sağa sola dönerken ağlamak istiyorum gerçekten bebeğimde çok hareketli doktor normal olduğunu söylüyor ve aylardır devam eden kalça ağrım var 🥲
gldn065807 Miramerve kiloyla alakası varmi bilmem bende 33 haftamin içine yeni girdim benim de yattığım tarafım agrıyo maleswf ve 6 kilo aldım megnezyum da kullanıyorum ama artık sona yaklaştığımız için bence bu ağrılar
Miramerve Durununannesi46 bende 15 kilo aldım doğuma kadar 20 kilo olacak rahat 🙈 kilo çok rahatsız ediyor sanırım
Miramerve Fatmactn_6 evet yürürken de zorlanıyorum yürüyüş yapıyorum yavaş yavaş ama ağrılı oluyor hep
Zehrakhr Fatmactn_6 ben 35 haftadayım acayip var ağrım normal mi bilmiyorum 2 gündür yürürken bile sızlıyor bıçak saplanır gibi oluyor
Miramerve Linakent bende 😢uykusuzluk beni mahvediyor ağrılar hiç uyutmuyor. Bebiş uyutmayacak bol bol uyu diyorlar bir de eminim o zaman daha rahat uyuyacağım
Linakent Miramerve keşke uyuyabilsem kuzum ya gözüm atıyor artık yorgunluktan uykusuzluktan doğumdan sonra zaten uyuyamam Allah yardım etsin yavrum sana da 🥲
Fatmactn_6 Zehrakhr ben gece bu ağrı yüzünden uyuyamıyorum öncesinde bacak arama yastık koyduğum zaman ağrıda işe yarıyordu artık oda işe yaramıyor uyuduğumdan bişey anlamıyorum magnezyum kullanıyorum ama onunda hiç faydası olmadı
Zehrakhr Fatmactn_6 yaa ben de çok şey denedim günde 2 tane soda içiyorum muz yiyorum magnezyum içiyorum nafile
edatopcu27 Miramerve bacak agrilarim kramplarim çok fena… halsizlik ve taşikardi var nabız yüksek tansiyonda bı garip 11/4 gibi çıkıyor az kaldi dayanıyorum çok ağrım olursa parol içiyorum mecburen
Miramerve edatopcu27 eşimde parol iç diyor sürekli benim de içim rahat etmiyor başında içmiştim bari sonunda içmeyeyim diyorum 😞
Ece003 Miramerve birşey diyim. Mi morelini bozmak gibi olmasın ilerledikçe dahada artıyor ağrılar benim 32 de başladı hala artarak devam ediyor 36. Haftadayım
Miramerve Ece003 😢o zaman hiç uyuyamayacağım şu son bir ay 🥺 uykusuzluk hasta gibi yapıyor beni de çok dayanıksızım