Aelif Merhabalar 19 haftalık hamileyim troid değerlerim 5 çıktı sanırım yüksek normali 0-0.5 olması gerekirken Aranızda bu durumu yaşayan var mı
moom222 Aelif bişey olmaz cnm düzenli ilcani kullan düşer 2.50 nin altında olması yeterli on gun düzeni kullan hemen düşer sabah aç karnına kahvaltıdan yarım saat bı saat önce icersin
Veraleyl Aelif normali 0 0.5 değil canım 2.5 in altında olması gerekiyo. Benim değerim de 4.5 ti ilaç kullandım şuan 1.6
Ruveyda_baskapan Aelif ilk hamile kaldığımda 24 tü sonra 14 e düştü şimdi 8 . Tahlil yaptıracağım 10gün sonra belki düşmüştür biraz daha. Ayrıca 11+2 haftalık hamileyim. İlac kullandığımız sürece sorun yok
Elifbygny Aelif benim aşırı bulantım vardı doktorum tiroitten şüphelendi test yaptı ve çok yüksek çıkmıştı ilk 10 hafta ilaç veremem dedi ilaç kullanamamıştım ama hamilelikte olabiliyormuş tiroit zamanla düzeldi normale döndü , sizinde dönecektir umarım 🙏
Sena92 Benimde 7.haftada 4.5 çıktı doktor dahiliyeye yönlendirdi dahiliye uzmanı 25 mg levetrn başladı sabahları kahvaltıdan yarım saat önce içiyorum kontrole gideceğim bakalım kaç olmuş
Veraleyl RabiaaaH evet doktorum hamileligin sonuna kadar kullanmamı her ay da tahlil yaptirmami söyledi
Gguner İlk gebe kaldığımda 4.8 çıktı hemen levotiron 50 başladı. 3 ayda bi tekrar yükseliyo dozu arttırıyoruz. Gebelik boyunca kullanmam gerekiyomuş. Yükselince anlıyosun zaten gece yatak alev alev oluyo vücudunun sıcaklığından
Deniz93 Aelif kadın doğumcunuz zaten bi endokronolojiye yönlendirmiştir. Değer düşüyor endişeye gerek yok ama vakıt kaybetmeden hemen gitmeniz gerekıyor