Mormenekse34 20 haftalik gebeyim meme ucum hic yok neredeyse, halkası rengi degisti sertlesti ama ucu yok emzrmemi etkiler diye cok korkuyorum😔
Esra_G Mormenekse34 20 28 haftama gelince ben emzirme eğitimi alacağım size de tavsiye ederim işin uzmanından. Emzirmek meme ucuyla yapıldığında hatalı pozisyon oluyor doğrusu memenin renkli bölgesinin bebeğin ağzında olması bunu ancak doğru bir eğitimle doğru tutuş doğru yatırış doğru pozisyonlarla öğrenebiliriz. Kafanızdan atın ucunu.
Mubufe Mormenekse34 benimde öyleydi canım bide oğlum erken doğdu ucumda fazla yoktu tutamadı çocuk göğüs ucu satılıyor silikon hastaneden onu aldırdılar bana onunla emzirdim sonra tutmaya başladı oğlum gerek kalmamıştı
zeytinkiz Mormenekse34 4.5 aylık anneyim benımde öyleydi. Hemşire ilk gitti hiç olmayan memeyi tutturdu bebeğime 😄 elinle agzına tutuyorsun sıkıştırıp zaten. Bebekde eme eme uç cıkıyor. Veya süt pompası ile cıkartabilşrşsn ben öyle yapıodum. Eve gelince emzirmden önce pompa ile uç cıkarıyorum sonra bebeğime veriodum 🤭
Mubufe Mormenekse34 bir ay kadar kullanmıştım bir ay erken doğdu zaten . Bir ay kullandm kendi tutabilince bırakmıştım hala saklıyorum 😂
CanselUrgnc zeytinkiz ya benimde normalde ucu pek çıkmaz sadece böyle ucunu iki oksayinca çıkıyor iş görür mü böyle henüz hamileyim doğuma 1.5 ay var 😀
zeytinkiz CanselUrgnc Kız olur tabi merak etme zaten bazı bebekler tek meme emiyor 🥴 benım ki 4.5 aylık. 3 aydır sadece sağ memeyi emiyor solun ucu gitti yine sağ meme ucum biberon gibi oldu 😆🤦
Sinemkk Göğüs ucu çıkartıcı aparatlar var. İnternetten bakabilirsiniz ben de bir eğitimde görmüştüm doğum hemşiresi bahsetmişti. Çok pratik ve basit bi ürün.