Deletedmom623737 kadının kadına yaptığı kötülüğü özellikle de hamile ya da doğuranın aynı şekilde olana yaptığı kötülüğü kimse kimseye yapmıyor gerçekten. Emin olun onların çoğu bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almıştır. Bebeğini kaybeden kişi bir başkasının bu acıyı yaşamasını istemez ve onu üzmek yerine aksine olumlu konuşur ki kötü olmasın. Neticede gebelikte bize en lazım olan şey moral. Stres her zaman kötüdür. Ben kimseyi gebeliğim hakkında konuşturmuyorum ve bebek hakkında yorum yapmaya çalıştıklarında uygun sille susturuyorum. Çünkü her kadın farklı, her bebek farklı. Sizde dinlemeyin hiç. Olumlu olanları dinleyin ve en önemlisi doktorunuzu dinleyin. Kendinize güvenin. Rabbim size güvenip o bebeği emanet etmiş ve sizin rahminize yerleştirmiş bir kere. Ona neyin iyi geleceğini sizden iyi kimse bilemez. O yüzden siz kendinizi geliştirin. Bol bol kitap okuyun, bebeğinizin gelişimini takip edin. Gerisi Allaha emanet. Ruh emicileri de uzak tutun tutamıyorsanız da he he deyin geçin 😅