Tgcperi Anneler doğumdan önce süt pompası aldınız mı ? Doğumdan sonra çalışmıcam ama yinede ilk zamanlar sütün gelmesi için lazım oldunu söylüyorlar sizce gerekli ?
Gizemmela Tgcperi ben ememezse doğumdan sonra hemen alırım diye düşünüyorum şimdilik almadım, herkeste gerekli olmuyor kuzenim aldı denemek amaçlı 1 2 kere kullandı sonra kenarda sararıp çöpe gitti parasıda boşa tabiiki
La_Liberte Tgcperi ben wee baby kullandım. Memnun kaldım. Arkadaşıma önerdim o da aldı aynı markadan o da memnun kalmıştı.
MelekMervertlek Tgcperi evet pompa aldım çok memnu kaldım lansinoh marka göğüslerim pompa sayesinde rahatladı guzelce bosaldi
Hilalbasak Tgcperi sezeryan dogumdan sonra sütum damla damla geldi.O yuzden bebegimi mama ile besledim ilk 3 gun.Hemen lansinoh markasi elektirkli pompayi aldik .Mastit olmustum .cok iyi geldi direk goguslerimi boşaltti.Ve gogus uclarimda pompa sayesinde cikti
Tgcperi Gizemmela acaba el pompası yeterli Olur mu süt gelene kadar kullanılıyor sanırım ilk zamanlarda ?
Gizemmela Tgcperi mesela 33. Haftamdayım bazen bi damla süt gelmiş oluyor son haftalarda iyice gelmeye başlar eğer ihtiyaç olursa hastanedeyken hemen eczaneden alınır diye düşünüyorum ama İçin rahat etmeyecekse en azından denemelik manuel düşünebilirsinde
SerraveAnnesii Ben almadım görümcem verdi. Baby plus elektrikli göğüs pompası hastaneye giderken yanımda götüreceğim doğumdan sonra da lazım olursa bir süre bende kalacak. Görümcem vermeseydi almayı düşünmüyordum doğumdan sonra lazım olursa alırım diye düşünmüştüm
Tgcperi Gizemmela 25. Haftadayım bende sezaryen düşünüyorum ve sezaryandan sonra süt hemen gelmiyorlar diyorlar kararsız kaldım alıp almamada çalışan biri olsam daha sonrada kullanılır mutlaka ama çalışmadığım için ilk zamanlar sadede mutlaka
Gizemmela Tgcperi doğumuna bir kaç gün kala elinle denesen acaba gelmez mi süt 🤔 normalde böyle heves eder herşeyi alırım ama çöpe gidincede üzülüyor insan yoksa al senden ve bebeğinden önemli değil tabiiki 😊
Tgcperi Hilalbasak sütünüz geldikten sonra tekrar kullandınız mı ? Sadece ilk zamanlarmı lazım oluyor. ?
Hilalbasak Tgcperi cnmm sütüm geldikten sonra bebek zaten emmeye basladi 2 gundur kullanmiyorm .Ama bir yere giderken sagip biberona koyarim .Onun icinde kullanilir
sherlock Tgcperi canım ben lansinoh elektrikli aldım ama çalışacağım için iş yerinde pratik olsun diye. Çalışmayacaksan bence manuel al fiyatları çok uçmuş çünkü gerek yok bence elektrikliye.