Nermin_nur1 Ruh haliniz nasıl ağrı sızı var mı kızlar yoksa ilk haftalara göre daha mı rahatsınız ? Benim bel ve bacak ağrıları var özellikle bacağıma bir anda bi sızı giriyor geçiyor falan . Sizde durumlar nasıl ?
elisammmm Nermin_nur1 Bende 15+1 haftalık hamileyim kusmadığım günler güzel geçiyor bebeğimin cinsiyetini de bu hafta öğrendim alışverişe başladım ufaktan🤭 🐣
Gamzeates Nermin_nur1 ben de 15+1 im mide bulantılarım kesilmişti arada tekrar geliyo halsizlik bolca mevcut göbüş çıktı şimdilik idare ediyorum bakalım bazen benim de belim ağrıyor 😔 yarın doktor kontrol var bakalım ne dicek
mucizem42 Nermin_nur1 Bende 15 haftaligim bugün gittim söylemedi cinsiyetini😶 bulantılarım var geçmiyor bugün de kısık agrilarim var
Nermin_nur1 elisammmm maşAllah bizde öğrendik çok şükür ben henüz başlamadım inŞAllah yakında başlayacağım❤️
Aysenur2222 Bizde 15+1 haftadayız cumartesi kontrol var inşallah bizde öğreniriz cinsiyeti 🤗 sizlerin cinsiyeti belli mi 🐣
Gulibikkk Bende 15+0 haftalığım. Hiç bulantım olmadı. Ama arada kasıklarım ağrıyor. Doktora sordum normal dedi. İnşallah öyledir ☺️
Nermin_nur1 mucizem42 Normal canım benim ilk haftalardan beri var kasık ağrısı rahim büyüyor bebek büyüyor kaslar gevşiyor o sebepten dolayı
Nermin_nur1 mucizem42 Benim bulantılar hafifledi canım ama tam anlamıyla gitmedi arada bi yokluyor hala 😂