Minikanne06 Benim resmen tanıdığım değil, annemin arkadaşının kızında olmuş.Bebek gayet sağlıklı doğmuş başta,hamilelikte dayanamayıp günde 1-2 tane şeklinde içiyormuş kız.Sonrasında bebeği 1 aylıkken kalpteki bir sorun sebebiyle ameliyat edilmiş.
Yani normal bir insana bile zararlı olduğu zilyon kez ispatlanmış bir maddeyi bile bile dayanamıyorum diye kullanmaya anlam veremiyorum.Anne olacaksan dayanıcaksın yapmıcaksın.En iyiyi istiyorsa bir kadın evladı için,elinden geleni yapmak zorunda.Bir evlat sahibi olmak için ne ev paraları ne yıllarınj veren insanlar var.
İçmeyen anlamaz diyorlar da, kardeşim ben 7 aydır çay-kahve-hazır kutu meyve suyu-kokoreç-sucuk ve daha neler neler yemiyorum.Sırf ilerde bir gün yaşım gelecek evlenicem çocuk sahibi olcam diye ne lisede ne üniversitede sigara denemedim içmedim başlamadım.Derdin de ölümlerin de her çeşidini gördüm,başlamadım.
Sigara içerken hamile olduğunu öğrenip direk bırakan arkadaşım var tek örnek gördüğüm,başta sinir yapmış ama sonra sakinleştim dua ettim demişti.
İçen varsa içindeki hiçbir şeyden habersin evladını düşünsün,bile bile en berbat zehirlerle boğmasın.Allah yardımcıları olsun.