Brvndkm 17 haftamdayım dün gece birden uyandım iç çamaşırım ıslanmış az önce yine baktım su gibi şeffaf akıntı yine aynı progestan sabah akşam kullanıyorum bu normal mi acaba korkuyorum daha önce iki kürtajım var😔lütfen dua edin yardım edin
Gizgizgiz Brvndkm o haftalarda çok geliyor su gibi akıntı progestan da yapabilir içinize sinmiyorsa doktorunuza söyleyin test yapsın ama normal
Mervehorata92 Brvndkm doktora gorun ıstersen ama bu haftalarda gelıyor normal kendını temızlıyormus rahim oyle dıyorlar bende 20 haftayım benımde gelıyor canım stress yapma kendıne.
kendincebirii Brvndkm bende 14.haftamdayım dün randevum vardı bebeğin suyu çok azalmış hala da geliyor su gibi çok rahatsız ediyor yarın tekrardan gidicem doktora inşallah suyu yerine gelmiştir 💞
Papatyam2 Brvndkm hayır kesinlikle doktora başvurun benim doktorum hep derdi su gibi akıntı gelmediği sürece bi sorun yok demişti.
FatmaUnal Ben hic duymadim boyle gelmesinin normal oldugunu. Bence bi dr a gorunun bebegin suyu geliyo olmasin. Hem iciniz rahatlar… saglikla kavusun InseAllah
kendincebirii Brvndkm evet aynen öyle hatta 1 haftadır şeffaf akıntım var af edersiniz iççamaşırımı ıslatıyordu çok rahatsız oluyordum ama evin içi çok sıcak terliyorumdur diye düşündüm demek ki bebeğin suyuymuş yarın tekrardan başka bi doktora göstercem inşallah suyu düzelmiştir bol bol su ve havuç suyu içiyorum dünden beri
_Lavinya Brvndkm Aynı sebepten dün kadın doğum aciline gittim. Doktor vajinal muayene yapıp akıntı olduğuna karar verdi. Şu anda bu yüzden lekelenme yaşıyorum. Sonunda idrar tahlili verdim. İdrar yolu enfeksiyonum varmış. Bu arada ben de 17 haftalık gözüküyorum. 🌸