RamazanYaren0655 Askiletotomsu çevresi nasıl yani hastane ulaşım bilmediğimiz yerler olduğu için bunlar bizim için onemli
Buseyllzr Umran__37 atapark yukseltepe esertepe taraflarında var benim arkadaşım yeni taşındı daha 900 TL ye Atapark ta 3+1 ev giriş kat ama içi yapılı güzel ☺️
ikiicocukkannesii RamazanYaren0655 kocanızmi hamile olduğunuzu bilmiyor yanlış anlamayın merak ettim de
RamazanYaren0655 ikiicocukkannesii zor oldu dayanamıyorum ama 1 hafta daha sabrederim heralde 😂 daha fazla saklarsam anliycak göbeğim büyümeye başladı 🤩
RamazanYaren0655 Umran__37 büyüyor normalde çok zayıfım göbeğim benm içe gocuktir yok yani buyudukce soruyor göbek yapmışsın diye alisik değil sonuçta😂 47 yle gebe kaldım
Askiletotomsu 6 haftalık olana dek söylemedim de 6.haftada iyiki söylemişim sürprizle. Bulantılar uykular sancılar başlamıştı soyeldikten iki gün sonra
Hazalkaralar RamazanYaren0655 2+1 Abidinpaşada kayınbabam evini kiraya verecek isterseniz sizinle iletişime geçeyim
Hazalkaralar RamazanYaren0655 benim dediğim bina yeni değil içide belki standartlarınızın altında kalabilir dikimevi metroya 10 dakikalık yer
-Aselimm- RamazanYaren0655 bende golbasinda oturuyorum canım ama şu anda golbasinda o fiyata ev bulmak çok zor en aşağı 2 binden başlıyor evler