Ekimannes33 Ben bu gün anne olduğumu öğrendimmmm inanılmaz bir duygu bu kızlar ❤️❤️ Allah’ım hepimizin çocuklarını bağışlasın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah cokkkkk mutluyummmmm ❤️😂😂
Deletedmom_85 Ekimannes33 rabbim mutluluğunuzu daim etsin. Sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah gözünüz aydın 💜 ah bizlere de nasip olur mu böyle post açmak be 🤷
Mehtapca06 Ekimannes33 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin herşeyin ilki başka bir heyecan ilkinde bende napicami şaşırmıştım ama evlat öyle birşey ki bugün ki mutluluğu sürekli yaşıyorsun 😂
Deletedmom_85 Ekimannes33 çok şükür o kadar sevindim ki sizin adınıza rabbim zeval vermesin evladınızı bağışlasın size 💜
Ekimannes33 Deletedmom_85 amin canım inşallah en kısa zamanda seninde haberlerini alırız burdan dualarım seninle 😘🤲
Deletedmom_85 esmir çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun. İnşallah canım bekliyoruz bizim kapımızı ne zaman çalacak bakalım 🥲💜
Deletedmom_85 Ekimannes33 inşallah kuzum Allah razı olsun. Bende çok isterim o mutlu haberi vermeyi benimle beraber bekleyen dua eden o kadar güzel kalpli insanlar var ki. Allah hepsinden razı olsun 🙏