Seymaben Kizlar sezeryan veya normal hic farketmiyor dogum zamaninizda konusulan ucretimi odediniz yoksa ekstradan bir ucret cikiyormu ornek veriyorum dogum parasi mesela 3000 oda parasi falan ekstrami oluyor yoksa konusulan ucrete dahilmi
CansuDRY Seymaben Ne konuştuysak onu ödedik. Fazladan birkaç gün daha kalmanız gerekirse onun parasını alırlar.
iremss Seymaben her hastaneyi bilmem kendim için konuşuyorum spinal sezaryen oldum, ne fiyat verildiyse onu ödedim hatta oda küçüktü değişklk talep ettm onda da sorun olmadı, bebek için yapılan hiçbir işleme de ek ücret alınmadı, bunları sormanz lazm doğum parasına neler dahil diye
Seymaben iremss sorucam bu aralar arayip ama sadece genel ucretleri biliyorum suanlik merak ettim sadece teşekkür ederim 🥰
Seymaben Deletedmom_7156 saygiya gidiyorum ama en son guzel bi dolandirildim 😅dogumda da ayni seyi yasiycakmisim gibi geliyor ekstra masraf cikaricaklar sanki
Deletedmom_7156 Seymaben bildim kadar sezaryen için ayrı bi para istiyorlar oda parasi filan içinde covid testi için para yapilan tahliler içinde para aliyorlar diye biliyorum tabi degismediyse
hunilimom Seymaben arkadaşım sormuş normal diye gidip sezeryana dönersen ekstra bi ücret verirsin diye sezeryan da iki gece kalınıyor ya
gamzosgamzos Seymaben ilk kızımda sezaryen 2.800 demislerdi pesin verince 2.400 e dusurmuslerdi fazladan bir para cikarmadılar
2bebe1gebe Seymaben ne konuştuysak onu ödedik birtek prenses doğum olarak adlandırlan epidrual vurulucaktı açılmam ilerleyince ona ayrı ücret dediler istiyorsam ek ücret vermem gerekiyordu
Deniz93 Seymaben ben Acıbadem’de yapacağım yeni yıl hariç zam yapılmaz sanırım. Mayıs sonu doğumum. Aralıkta fiyat farklıydı ocakta farklı oldu ama birdaha değişmez. Paket oluyor 3 paket seçeceği var fiyatı uygun olanı seçiyorsunuz paketlerin içeriği neyse o oluyor değişim yapamazlar
Elfvli Seymaben ne konuştuysam onu ödedim. Konuştuğumuz ücretin dışında 1 kuruş almadılar. Oldu ki doğumdan sonra anne yada bebekte farklı bir sorun oldu müdahale edildiğinde ancak onu alırlar. Genelde pandemiden dolayi bir aksilik olmazsa 1 gece yatiriyorlar bu ücrete dahil ama bir ikinci gece oda ücretini alırlar. Belki hastaneye göre değişir benim gittiğim hastanenin kuralları bunlar.
Bernako Hayır çıkmaz. Ekstra konsültasyon olursa, kan takımı olursa, süt sağma makinesi kullanılırsa, usg röntgen falan çekilirse, çift refakatçi kalırsa ödeme çıkar
Sed22-09 Seymaben hayır canım biz ödemedi konuşulan fiyat neyse onu ödemiştik ekstra oda parası vermedik