Polenpolen52 oha ben şoklara girdim , daha 20 gun once aldıgım yazlık şort tişört takım 25 tl almıstım, şuan 89 tl fiyat yazmıslar … yazık nedense fıyatları artırmıslar ya
AdenEva Polenpolen52 ben 20 gün kadar önce kendinden sütyenli atlet gibi bişey almıştım. Bedeni biraz dar oldu aynı hafta içinde değiştirmeye gittim daha üstünden 3-4 gün geçmemişken fiyatı 2 katına çıkmıştı 🤦🏻♀️
Zeytin20 Polenpolen52 Hm indirimi lcw den uygun oluyor ve daha kaliteli. Lcw dikişleri falan kötü kurutmada çekiyor bence ve bu fiyatlar çok saçma. Herkesin ulaşabildiği bir marka güya.
Lulikli Polenpolen52 şok oldum şimdi siz söyleyince girdim baktım. Çark indirimi de kullanıp aldığım takımların tanesini 29 liraya almıştım. Biri 110 lira biri 90 lira olmuş. 3-4 takım yazlık almıştım iyiki almışım hiçbir şey sezonda alınmayacak belli ki.
Mevaninannesiii Polenpolen52 ay sorma kız üç gün önce sipariism geldi iade edip yenisini isterim dedim de şok oldum fiyatlar çok uçmuş 😱
Polenpolen52 AdenEva 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ yaz kıyafetlerını artık baska markadan alırız boyle olursa lcw almıcam daha
AdenEva Polenpolen52 başka marka kalmadı ki 🤷🏻♀️ zaten lcw orta- düşük bütçeye hitap eden bi mağazaydı. Artık oradan bile dolu dolu alışveriş yapamıyoruz daha aşağısı çarşı pazar malları. Allah sonumuzu hayır etsin diyecek çok şey var ama çene yormaya değmez artık
Polenpolen52 Lulikli aynen oyle bende almıstım , şuan hepsı bambaska fıyatlar , bırkaç begendıgım var dı artık yapıcak bırsey yok kıyafet ıcınde ınan degmez bu fıyatlar, cocuk kımbılır kaç gun giyecek yazık gunah
Lulikli Polenpolen52 aynen öyle indirimlerde takip edip öyle öyle almak lazım başka türlü ziyan eziyet çok kaliteli güzel bir şey beğenmedikten sonra
Polenpolen52 AdenEva orayada tam bakamadm aslında, sanırım fıyatlar boyle olur artık cocuklar bebeler donsuz kaldı🤣