Nurdanb Sebu1 benim bulantılarda devam ediyor tavuk kokusuna gelemiyorum pek ama tarhana düşündüm olur mu ki. Size de çok geçmiş olsun c vitamini meyve yiyorum sürekli hala yanma devam ediyor limon bal yaptım ılık su en çok iyi geldi gibi😔
Sebu1 Nurdanb teşekkür ederim tarhana da iyi gelebilir içebiliyorsanız sıcak sıcak için bence bir de bol su tüketiyorum bende o da çok iyi geliyor
Nurdanb Gzdkyaa çok teşekkür ederim tavsiyeniz için benim daha küçük 11e giriyorum doktora bi danışayım bazıları 3aydan sonra oluyor galiba zararsız biseyler olsa kullansam iyi olacak aslında bu aklımda çok tesekkurler😊🙏 geçmiş olsun
Nurdanb Sebu1 tarhana ve mercimek çorbası yiyebiliyorum yarın tarhanayı deniycem geç aklıma geldi bugün inşallah fayda eder suyu da aklıma geldikçe içiyorum 🤗🙏 teşekkür ederim ⚘
Hacisss Nurdanb 2 hafta önce ben oldum halsizlik hafif ateş vücut ağrısı çektim doktor serum takamam ama antibiyotik ve ağrı kesici verdi tabi evde de bolca sıcak şeyler içtim boğazımı vikisledim
Nurdanb Hacisss iyilestiniz mi geçmiş olsun. 1 gün daha bekliycem evdeki yöntemler fayda etmezse doktora gidicem bende viksin faydası oldu mu