Cylnsms AZE346552 kusura bakma canım dönüş yapamadım. Çok şükür taburcu olduk dört gün oldu her şey anı ilerledi. 🙏🏻 Şuan evdeyiz henüz iki ameliyat var tabi önümüzde. Tedirginim ve yaşadıklarım travma olarak kalcak bende 😪 ama kavuştuğumuz için çok mutluyum umarım bundan sonrası kolaylık olur 🙏🏻
AZE346552 Cylnsms ayy çok sevindim çok duygulandım. Allahım bundan sonra kolaylık versin bak nerden nereye Allahtan ümit kesilmez. Dua et herşey güzel olacak inşallah bak göreceksin bu bebek çok sağlıklı olacak 🥰
Azizinannesi2 Cylnsms yaa allahim tekrarını yaşatmasın 🙏 postu görür görmez girdim bişey oldu mu nasıl oldu diye yüreğim ağzımda okudum çok şükür eve gelmiş kuzu Allah’ım bundan sonra ayırmasın böyle ayrılık vermesin 🙏🙏🙏🙏🥺🥺
Duygu_12 Cylnsms ohh gözün aydın canım çok sevindim çok geçmiş olsun Rabbim sizi bir birinizden hiç ayirmasin
Cylnsms AZE346552 inşallah canım benim inşallah.🙏🏻 Çok teşekkür ederim duaların için Allah razı olsun 🌸 gönlünüzden geçeni güzellikle nasip etsin inşallah 🤲🏻
AZE346552 Cylnsms Amin insaAllah nasıl bebişin durumu annesi. Sen nasılsın herşey yolundadır inşallah 🤲
kubraa28 Rabbim tez zamanda tüm hastalıklarını gidersin ameliyatları çok güzel geçsin insAllah.. Bende 16haftalik gebeyim beyninde kist ve barsakta parlaklık olduğunu söyledi Dr. Dörtlü tarama yaptırdım sonucunu bekliyorum. Bana da dua edin lütfen..
Cylnsms kubraa28 çok geçmiş olsun rabbim şifa versin 🙏🏻 sizi çok iyi anlıyorum 🥺 inşallah doktorlar yanılırlar.🤲🏻 Allah’a sığınmaktan dua etmekten başka çare yok malesef . Dualarımda olacaksınız inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. 🙏🏻
Cylnsms AZE346552 çok şükür canım zor geçiyor tabi kolostomi olduğu için bakımı çok zor oluyor. Değişim esnasında çok ağlıyor İnşallah tez zamanda geçer sağlığına kavuşur diye dua ediyorum. 😪
Bernako Lohusaların duası kabul olur derler. Rabbim en kısa zamanda şifanızı buldursun. Hiç korkmayın rabbimin izniyle kucağınıza alırsınız
Cylnsms Duygu_12 çok şükür canım daha iyiyiz. Bebeğim de daha iyi şuan için. 8. Ayında popo açma ameliyatı olcak şuan kolostomisi olduğu için zorlanıyoruz tabi 😢
Sare19 Cylnsms sizi o kadar iyi anlıyorum ki bebeğim ağır kalp hastasıydı ve daha iki aylıkken bıraktım hastaneye 4 ağır ameliyat sonrası aylarca yoğun bakım hastane süreci geçirdik şuan 3 yaşına geldi bir çok problem yaşıyoruz ama yanımda olması şükür sebebi 🌸 yapacağınız en iyi şey sabredip dua etmek ve ümidinizi asla kesmemek Allah yavrunuza kalıcı bir şifa versin 💐
Cylnsms Sare19 Aynı şeyleri yaşamış anneler olarak en iyi birbirimizi biz anlarız.😢 Rabbim yavrularımızla sınamasın çok zor çok 🥺