Cylnsms Kızlar bir hafta önce planlı sezaryen ile doğum yaptım. Hatta o gün suyum da geldi .. Hamileliğim çok stresli ve sancılı geçti daha önce defalarca post açmıştım. Doktorlar hep beyinde ventrükül genişliği var dediler hidrosefali olabilir dediler. Hamileliğim zehir gibi geçti.. suyumda çok fazlaydı.. zaten planlı sezeryan olmasaydı da o gün doğum gerçekleşecekmiş.. ameliyathaneye girdim spinal diye planlanlamıştı zaten belimden iğne yaptılar.. gözümü açtım ameliyat bitmiş genel anestezi de yapmışlar.. uyuşmamışım oda da bebeğimin yolunu gözlüyorum ha gelecek ha gelecek … Tetkikler kontroller yapılıyor birazdann gelecek bebeğin diye oyalayıp durdular.. ama gelmedi bebeğim.. yavrumun yemek borusu ile soluk borusu birleşikmiş anüs deliği yokmuş..😢 acilen çocuk cerrahın olduğu hastaneye sevk ettiler başka hastaneye.. ben bir yerde o bir yerde ve bir kez görmeden kokusunu çekmeden götürmüşler. Ertesi gün acilen ameliyata alınmış yavrumun yanında bile değildim.. 5 saat ameliyatta kaldı yavrum iki ayrı ameliyatı yapmış doktor.. Şuan yoğun bakımda yatıyor minicik bebeğim on günlük süreç önemli diyor doktoru solunumu şuan çok iyi değilmiş.. her görmeye gittiğimde içim kavruluyor annelik çok farklıymış bunu anladım.. yavrum için ayakta kalmaya çalışıyorim dua ediyorum Allah’a yalvarıyorum bizden almasın diye o kadar masum ki 😔😢 içim parçalanıyor nasıl dayancam bilmiyorum Allah’ım bizden almasin onu. Çok acı çekiyorum .. ne olur dua edin bebeğime 🤲🏻
Ccgdm Cylnsms bebeğin iyilesip senin kucağında olacak canım dualarım senin ve bebeğin için o minik güçlü bir kahraman 🙏
ipekveatlas Cylnsms allahım bütün hastalıklarını yok etsin hic olmamıs gibi hayatına devam etsin büyüsün koca adam olsun insallah..
busrakoylu Cylnsms canimm guclu ol saglam dur dua et bol bol inan ki bebisler cok guclu oluyorlar Allahin izniyle gececek bu gunler kokusunu cekeceksin icine Rabbim Safi adiyla sifa versin inşallahhh Allahim bol sabir versin gunler saglikla su gibi gecsin insallah bi an once yanina al bebisini🙏🙏🙏
ipekveannesi Cylnsms ah postunuzu bekliyodum 😔 Rabbim şu mübarek aylar hürmetine evladını sana bağışlasın şafi ismi ile şifa versin inşallah ❤️ Rabbim sana sabırlar versin evladın sağlıklı bir şekilde evine döner inşallah
Cylnsms busrakoylu güçlü durmaya çalışıyorum. Ama bazen gücüm tükeniyor.. bugün gittim doktor müdahaleye gelmişti o kadar korktum ki . Solunumu iyi değil dedi ilaçlarını değişmiş sütünü azaltmışlar. Nasıl geçecek bugünler bilmiyorum.. içim yanıyor dua ediyorum bol bol
busrakoylu Cylnsms hic belli olmaz bi anda degisir hersey tabiki guclu durmak cok zor ama annelik guclu olmaktir canim benim dualarimiz seninle Rabbim yar ve yardimcin olsun emin ol ki gececek bu gunler biraz sorun cikar sonra duzelir ama gececek🙏🙏🙏❤
prensannesii_ Cylnsms canim Rabbım sağ salim hastaneden cikarmani nasip etsin dua et Rabbım ne derse o olur Rabbım evladın ile imtihan etmesin inşallah. Sen hamileyken bir sürü hastalık var demişlerdi hidrosefali corpus callosum hastalığı var demişlerdi onlar yok dimi
Cylnsms prensannesii_ şuan anormal bir durum görünmüyor emar çekilmedi . Bu sorunlar çıkınca .. inşallah yavrum başka bir hastalık ile sınanmaz öyle korkuyorum ki 😢😢
Aycha Cylnsms Allah, acil, daimi şifa versin. En kısa sürede, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alıp, güle güle, kolaylıkla büyütün inşallah.
benimmdunyamm Cylnsms Allahim inşallah size bağışlar canım kucağına almayı nasip etsin yeni doğan bebekler çok güçlü diye duymuştum Allah’ım sifasini versin inşallah
Noyan_ege Cylnsms oy kurban olurum küçük savaşçı o okuyunca gözlerim doldu birden çok zor farkındayım ama dualarım ikinizde İnş tez zamanda yavrunuzu kucağınıza alırsınız İnş