csmaknc Nuraymehmet ay ikimizin aynı 13+2 ❤️ Benimde öyle bel ağrım ilk öğrendiğimden beri var maalesef geçmeyecek galiba 🥴
Nuraymehmet csmaknc benim iki.uc gundur var temzlik yaptim ondan.oldu dedim ama yataktan zor kalkiorum belime bsy batiyor sanki yurudum bugun braz eve gelince uzun sure yattim rahim buyudug icin olabilir
csmaknc Ezginur35 Magnezyum eksikliğimden oluyor herhalde doktorum vermedi daha söyledim ama kaslar gevşiyor dedi sağ bacağımın içinden boylu boyunca damar ağırıyor sanki
Ezginur35 csmaknc benimde damarım ağrıyordu bir de varis problemim olunca korktum ama bugün düne göre daha iyi sanki Allah şifa versin 🙌🏻🧡
Nuraymehmet csmaknc bu ağrılar gelir geçer onlar saglikla gelissinler.elenetal 2 kullaniorum bn sadece icinde magnezyum vr icinde ama olablr
csmaknc Nuraymehmet ocean Mummy kullanıyorum bende ama bazılarına söylediklerinde doktoru veriyormuş belki erken daha diye vermedi bana
Ays_cskn csmaknc selam 14 haftaligiz bizde arada karin agrisi bendede oluyor cinsiyetimiz belli degil 16.haftayi bekliyorum bende bayramdan sonra kontrole gidicem bi aksilik olmassa 68 ile hamile kaldim suan kac kiloyum bilmiyorum 😊