tazeannecik1 Ben şok😳 Uzun zamandır pazara gitmemiştim genelde eşim yapar alır gelirdi,az önce fiyatları görünce şok oldum salatalığın bile kilosu 25 tl 🤭🤭🤭🤭 İyi beslenmemiz gereken bir dönemde Allah herkese yardım etsin 😨
Mevaninannesiii tazeannecik1 rabbim fakir fukaraya yardım etsin ya gördükçe çok üzülüyorum inan ki evinde yemeğe hasret insanlar var 🙄
Azra_Mom tazeannecik1 pazardan eve söylenerek gelip bu postu görmem 😅 herşey o kadar pahalı ki sadece bir gün yemekte yiyeceğimiz sebzeler en az 20 den başlıyor şaka gibi sebze ya onlara o kadar harcadık ki birkaç sebze meyveye canım bişey çekmişti söylemiyim şimdi onu almadım bu ekstra masraf olucak diye pazar bu ya doldururduk ne bulduysak kilo kilo şimdi bazı şeyleri yarım kilodan az aldım bu devirde beslenmek bile zor oldu Allah yardımcımız olsun
Smyye1B tazeannecik1 Valla Allah ihtiyaç sahibi arkadaşlarımıza kolaylık versin. Bu devirde beslenmek bile lüks oldu.
tazeannecik1 Mevaninannesiii Amin canım 😕 Evet ya bide hele bide hamile olup alamayanlar gerçekten Allah yardım etsin
tazeannecik1 Azra_Mom Evet Allah yardım etsin gerçekten 200 den aşağı pazar alışverişi de hayal oldu artık
Buseyllzr tazeannecik1 daha önceden pazarda 3 tane marulu 1 TL ye alırdım dün markette Marul fiyatı 3.5 TL ydi tere roka 3 kat zamlanmis resmen 🤦
minikpandammmm Buseyllzr marul 3.5 mu neresi kız orasıııı :/ marul 7-8 tl den aşagı değil valla burda
Buseyllzr Mevaninannesiii Hadi yaa bende pahalı diye almamıştım pazardan alırım dedim 6 lira nedir cidden inanmıyorum 😐🤦
Mevaninannesiii tazeannecik1 Yemek yapmak lüks oldu resmen ya çok kötü bir zamandayiz rabbim sonumuzu hayr eylesin inşallah
Mevaninannesiii Buseyllzr 6 lira şaka gbi ya marul yani altı üstü . Artık 100 lira para değil pazara markete gidince daha iyi anlıyor insan