Wonderful_mom Anneler 27.haftalik hamileyim.. doktorum bana bir kac ay once decavit ve gyno ferro diye ilaçlar verdi.. bu ilaçları kullannan var mi.? Her gun mu aliyorsunuz.? Ve bebege kilo aldiriyor mu ?
mirage333 Wonderful_mom gyno ferro kullaniyorum ben. Doktor 12. Hafta ile 24. Hafta arası 3 günde 1 icmen yeterli dedi. 24. Haftadan sonra her gün 1 tane dedi. D vitamini olarak pedia-D kullaniyorum. Oda her gün 10 damla
Mervepera Wonderful_mom ben kullanıyorum akşam yemeğinden önce 10 damla yemekten sonra demir ilaci içiyorum doktorum öyle uygulamami istedi hergun
Hilalkhrmn417 Wonderful_mom decavit kullanıyorum içeriğini kutu üzerinden okursanız bir sürü vitamin faydalı şeyler falan içinde… Demir ilacıni da ferramat kullanıyorum ayrıca pekmez falan da yiyorum ben..
Nazlimom Wonderful_mom 31. Haftaya girdim hala içiyorum decaviti sabah içiorum gyno ferro yu yatarken içiorum doktor yan etki olmasın yatarken içmemi söyled
Aslylmz Decavit vitamin gyno ferro demir kan ilacı tabiki seni dinç tutmak için faydalı hergün içiyoruz 12 haftadan sorna verdi doktorum 35. Haftadayım hala kullanıyorum
Wonderful_mom Aslylmz bu forum da birkac kisi her gun kullanmayin uc gunde 1 kullanin yazinca korktum açıkçası
Eslem_1 Wonderful_mom ben de her gün aç karnına sabahları içiyorum niye her gün kullanılmayacak ki? Demir ilacı sonuçta
Aslylmz Wonderful_mom üzerinde kullanım talimatlarındada günlük olarak yazıyor doktor ve eczane bu sekilde verdiği ilacı neye göre öyle söylüyorlar bilmiyorum canım ama böyle kullanıyoruz korkma sende doktorun yönlendirir değişik olması gereken bir durum olursa
Dilarainan Wonderful_mom bana hamileliğimin 4. Ayında mide kanaması geçiren allahın belası ikili eğer ki mide probleminiz varsa gyno ferrodan uZak durun
Eslem_1 Dilarainan tek başına o mu mide kanamasında etkili olmuş diğer attıklarınız da etkilememiş mi? 🌸 ilk defa mide kanaması şeklinde yan etki duydum ben de her sabah aç karnına içiyorum
Dilarainan Wonderful_mom eminim mide peobleminiz varsa reflü ülser gibi kesinlikle emilimi ağızda başlayan demir ilaçları tercih edin fertamir gibi
Blinmdyn Wonderful_mom 27 haftalgm bana da dun verdi Dr normalde farkli vitamin kullanıyorum decavite yenj baslcm
esmanurky Wonderful_mom bende kullanıyorum gynoferon sabahları tok karnına decavit ocean methyl balance devit-3 efermag hepsini kullanıyorum ecopirin de var salı ve cuma günleri
Withbaby Bende gyno ferroyu sabah aç karnına kullanıyorum decaviti 1 ay kullandım sonra kesti doktor birde devit-3 var günde 4 damla