Zynpcbi Ondina miğde bulantılarım geçmediği için tadını çıkartamıyorum kız mı erkek mi bizim kız inşallah 🥰
Ondina Zynpcbi erkek 💙 mide bulantısı bende de çok vardı, bol bol su içmeniz gerekiyor. Sürekli su matarası elimde gezdim, günde 2 3 litre su tükettim, mide bulantısı şikayetim kalmadı. Hem vücut hem bebek için faydalı, vücutta çatlak da oluşmuyor. 😊
Zynpcbi Ondina bende bol su içmeye çalışıyorum ama kabızlık sorunum var geçmek bilmiyor öğrendiğimden beri bulantı da erkek kız farketmiyor demek ki 😅
Ondina Zynpcbi aynı sorun bende de var maalesef 😅 ilerleyen aylarda sorun daha da artıyor, demir hapı kullanırken özellikle devletin verdiği demir ciddi sıkıntı yaratıyor. Solgar ı tavsiye ederim, hatta gerekirse magnezyum takviyesiyle sıkıntı hafifliyor. Su dışında ilaç da veriyor doktorlar bulantı için bende gerek kalmadı ama arkadaşlardan duymuştum 😊
Zynpcbi Ondina bulantı hapı kullanıyorum başından beri ama demir daha başlamadık bu dediğinizide aklımda tutacağım inşallah çok daha kötü yapmaz demir ilacı bakalım 5 ay su gibi geçer 😅😅
Ondina Zynpcbi geçiyor insan anlamıyor bile 😊 sonrasında daha farklı koşturmacalar. Uyumadan kaç gün yaşanır rekoruna koşuyorum şu sıralar 😂
Zynpcbi Ondina ay gecelerimi uyumuyor küçük paşa Allah yardımcınız olsun doğunca stres daha büyük ama değer 🤭