İlk gebeliğim, şuan 36+1 olduk, zaman yaklaştıkça korku heycan endişe hepsi bir arada, gebeliğimin başından beri hep spinal sezeryan istedim bunun için kendimce sebeplerim var yada korktuğum için bahanelerim diyebiliriz , yurtdışında yaşıyorum bulunduğum yerde isteğe bağlı sezeryan yasak olduğu için bursaya dönüş yaptım, planlı olsun eşim yanımda olabilsin istiyorum, normal doğumdan korkuyorum vajinal kesi dikiş olayından, ayın 22 sine sezeryan için gün aldım, gün aldığım andan beri fikirlerim karıştı açıkçası sezeryan yaparsam çocuğun hakkına girermiyim diye düşünmeye başladım anne karnındaki gelişimi çok önemli ve bebeğim iri bi bebek değil, dünyaya o geliyor gününü kendi belirlemeli diye düşünmeye başladım kendim sıkıntı çekmeyeyim diye yavrumun hakkına girmek istemiyorum,sizce normal doğumu beklesem o sancılara dayanamayacak gibi hissedersem o şekildemi sezeryana dönsem en azından kendi doğal zamanında gelmiş olacak sezeryanda olsa, bu arada herkes bana bırakıyor kimse şunu yap demiyor ne eşim ne ailem bi baskı yok üzerimde, uzun oldu biraz düşüncelerinizi merak ediyorum 🌸