portakalcicegii Bugün 6. Günüm ama dahada ağırlaştım sanki. Koku ve tat almıyorum. İyice gribe çevirdi. Sanki kulagımdada enfeksiyon var gibi hissediyorum.. Nasıl geçicek bu?? Kafayı yemek üzereyim
Nurr16 portakalcicegii benimde bugün son günüm çıkıyorum karantinadan 3. Gün herşey normale döndü benim sabahlari kahvaltıda çay yerine kuş burnu içtim akşaarı ıhlamur içtim bazen kış çayı kilo kilo mandalina portakal yedim bol meyve ağırlıklı vitamin destekli yedim içtim arada mandalina portakal ve limon u kestim bi tencereye koydum kabuklarıyla doğra hepsini soyma içine de biraz tarçın attım sonra içtim 3. Günden beri çok iyiyim atlattim
CansuDRY portakalcicegii İlk 4 gün "Korona bu muymuş ya, grip gibi bir şeymiş."diye dalgamı geçtim . 5.gün bir çarptı. 21 gün oldu hala adamakıllı toparlanamadım. Bir gün iyiysem bir gün kötüyüm. Size de çok geçmiş olsun. Benimki gibi olmaz inşallah.🙏🏻
Ece003 portakalcicegii benimde aynı şuan 5. Günüm boğazım çok ağrıyor ağrılar geri döndü biran önce bitsin istiyorum kulaklarım hep tıkalı
portakalcicegii Nurr16 hemen deniyorum 😞 benim kulağımada agrı vuruyor. Boğaz agrım falan yok.. sizdede oldu mu
Nurr16 portakalcicegii ilk günden bol c vitamini aldım ondan çabucak atlatmış olabilirim c vitaminine ağırlık verin hiç ilaç kullanmadım başım çatlıyordu beynim düşecek gibiydi gözlerim fırlayacak gibi ama ağrı kesici bile içmedim çaylarla ve C vitaminine ağırlık verdim
portakalcicegii CansuDRY bende öyle düşünmüştüm. Bugün 7. Günüm fenalardayım. Herhangi bir ilaç kullandınız mı bu süreçte
portakalcicegii Nurr16 benim ilk günler bas agrım coktu suanda geçti. Grip gibi olmak ve tat koku alamamak beni yoruyor
Nurr16 portakalcicegii Grip gibiysen atlatmak üzeresin bende 3. Gün sabah grip gibi uyandım aksama hiç birşeyim kalmadı terleyip uyumayı denedin mi ? Ben terleyip aksama kadar atlatmış olabilirim çünkü Aksam saat 4 gibi uyudum 8 e doğru uyandim su gibi olmuştum hemen ılık bi duş aldım baktım hiç biseyim kalmamış.