Deletedmom623737 elfkara Valla ispanak çorbası yapacağım yanına ne yaparım bilmiyorum artık gına geldi her gün yemek yemek 😕
Filizz123 elfkara yayla çorbası mantar sote makarnaa 😃 36. Haftamdayım ve yemek yapmaya halim yok artık, 😃
Aynur47 elfkara dünden kalan mardin yoresien ait içli koftelerim var bi tencere esim onu yesin ben dun yedim mahvettim midem yandi bende kendime ızgara tarzi göğüs yaparim salata ayran yaparim baska fikrim.yok biktim ARTIK ben hergün bu göbekle ne yapcagimdan esim yemege çok düşkün çok seviyor yemek yemeyi bide tam etçil valla omrumu yedi
ggkca elfkara ıspanak yemeği 🥬 üzerine de sarmısaklı yoğurt, aslında hamilelikten önce hiç sevmez ve yemezdim, çok sevdiği için sadece eşime yapıyordum, ama hamile kaldıktan sonra baya sevmeye başladım.
Mrv1007 elfkara bıktım yemek derdinden valla ya eşim de ben de kilo kontrolü vs. Diye makarna pilav da yemiyoruz. O yüzden hep çorbası salatası olmak zorunda kalıyo makarna pilav olmayınca menüyğ tamamlamak ne zor ya. Ben bugün dışardan yemeyi düşünüyorum valla hafta sonu kendime tatil ilan ediyorum 🤣 ama dısardan yemezsem domates corbası brokoli köftesi haydari yapacağım